Skip Navigation
Over ons

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun...

Cultuur & KunstSport & RecreatieEducatie
Deel

Expositie assistent

Vacature · 4–8 uur/week
Maartvlinder 1, 3544 DA Utrecht, Netherlands
Creatief
#24572
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Expositie-assistent/24572 om je aan te melden
SamenvattingKom jij helpen om de werkstukken van de leerlingen een plek te geven om ze zo mooi als mogelijk uit te laten komen? Informeer naar deze vacature!
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om practisch te helpen bij het vormgeven van exposities van de werkstukken die leerlingen maken bij de creatieve vakken.In de gangen en vitrines worden de werkstukken geexposeerd. Dat is een extra stimulans voor de leerlingen: het is immers iets om trots op te zijn als jouw werkstuk te zien is in de vitrine! Op creatief gebied gebeurt er veel binnen de school en al dat talent van de leerlingen willen we graag laten zien.Ook zijn we van plan in de toekomst iets specifieks creatiefs te maken samen met de leerlingen in de overige gangen. Dat zal gebeurenm onder leiding van docenten maar daar is begeleiding en ondersteuning bij nodig van vrijwilligers om al die ideeen te kunnen realiseren.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Leidsche Rijn College
Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun talent (in bijv. toneel, schrijven of debat) te ontdekken en ontwikkelen met behulp van speciale programma’s. Ook kun je als jong topsporter op het LRC aan je sportcarrière werken en je diploma halen. Zoals ook bijv. atlete en wereldkampioen Dafne Schippers deed. Vanwege onze uitgebreide cultuur-, talent- en buitenlesprogramma’s komen we vaak handen tekort. Dit is de reden dat we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Mocht je tijd hebben en het leuk vinden om de school te komen versterken als vrijwilliger, dan wordt dat door ons zeer op prijs gesteld.
·
#24572
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Expositie-assistent/24572 om je aan te melden