Skip Navigation

Leger des Heils

Non-profit

Over ons

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenArmoede & Huisvesting
Deel

Vrijwillig chauffeur voor Loods 13

Vacature · 8–10 uur/week
Zeehaenkade, 3526 LC Utrecht, Nederland
RijdenBouw
NederlandsTeamworkPraten met anderen
#27057
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Vrijwillig-chauffeur-voor-Loods-13/27057 om je aan te melden
SamenvattingSteek jij graag de handen uit de mouwen? En houd je van chauffeuren? En werk je graag in teamverband? Lees dan verder, want dan is dit misschien iets voor jou!
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven vrijwilliger, die bereid is de handen uit de mouwen te steken in onze Loods.

Samen met cliënten ga je met een bus meubels en huishoudelijke spullen ophalen bij bedrijven en particulieren. Daarna worden de meubels en spullen schoongemaakt en eventueel gerepareerd, hier begeleid je deelnemers bij.

Je coördineert en vindt het leuk om hierin de spil te zijn en deelnemers te begeleiden.


Over Loods 13:

In Loods 13 zijn gratis meubels en huishoudelijke spullen verkrijgbaar voor mensen die deze zelf niet kunnen betalen.

In Loods 13 werken vrijwilligers, professionals en deelnemers.

De werkzaamheden van de deelnemers bestaan uit het selecteren, repareren, schoonmaken en opknappen van de binnengekomen goederen. Ook kunnen ze actief zijn als bijrijder of chauffeur in de logistiek.

Ambulante hulpverleners en Sociale Wijkteams komen regelmatig in aanraking met mensen die in de bijstand zitten, geen recht (meer) hebben op de regeling bijzondere bijstand en geen geld hebben voor fatsoenlijke meubels en andere noodzakelijke huishoudelijke spullen. In die situatie kunnen hulpverleners voortaan een beroep doen op Loods 13. De banken, kasten, bedden, magnetrons en koelkasten zijn afkomstig van particulieren en bedrijven. Leger des Heils MN stelt ze gratis ter beschikking en levert ze desgewenst bij de nieuwe eigenaren af. 


Wat vragen wij van jou?

- Je bent in bezit van een rijbewijs B

- Je bent communicatief, klantvriendelijk en hebt een dienstverlenende instelling. Naast goed kunnen samenwerken in teamverband werk je ook graag af en toe zelfstandig

- Je bent een vast dagdeel beschikbaar.

- We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed


Wat bieden we jou?

- Een leuke en leerzame vrijwilligerstaak in een boeiende organisatie

- Waardering, gezelligheid en begeleiding

- Trainingsaanbod voor vrijwilligers

- WA-verzekering voor de uren dat je actief bent

- Reiskostenvergoeding

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Leger des Heils > Vrijwillig chauffeur voor Loods 13
Over Leger des Heils
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp.
·
#27057
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Vrijwillig-chauffeur-voor-Loods-13/27057 om je aan te melden