Skip Navigation

Leger des Heils

Non-profit

Over ons

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenArmoede & Huisvesting
Deel

Muzikaal maatje (gitaar) voor jongere gezocht

Vacature · 1–2 uur/week
Aidadreef 8, 3561 GE Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24145
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Muzikaal-maatje-gitaar-voor-jongere-gezocht/24145 om je aan te melden
SamenvattingVind jij het leuk om je liefde voor het maken van gitaarmuziek over te brengen op anderen? Dan zoeken we jou!
Uitgebreide omschrijving

Een jongere van onze woongroep wil graag (elektrische) gitaar spelen. Voor hem zoeken we een muziekmaajte. Iemand die zelf gitaar speelt en hem de fijne kneepjes eigen kan maken. Speel jij (elektrische) gitaar en vind jij het leuk om deze jongen in jouw liefde voor het gitaarspel mee te nemen, neem dan contact met ons op.

Over het Leger des Heils
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 5.500 professionals en 900 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 55.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie kijk op onze website.

Over De Wissel
De Wissel is een behandelgroep voor jeugdigen van 12-18  met een complexe hulpvraag.
In de behandelgroep worden zij begeleid door een team van vaste medewerkers, waaronder voor elke jeugdige een persoonlijke mentor, die samen met de jongere en de gedragswetenschapper het hulpverleningsplan vorm geeft. Met elkaar vormen ze een leefgroep welke in een reguliere woning in een gewone woonwijk gevestigd is. Een stabiel en veilig leefklimaat met aandacht voor elk individu is het uitgangspunt. De jeugdigen gaan naar school, werk of hebben een vorm van dagbesteding. De begeleiding in de groep is erop gericht dat zij hun persoonlijke vaardigheden, zelfvertrouwen en een eigen sociaal netwerk ontwikkelen.

Wat vragen wij verder van jou?
-Je hebt affiniteit met jongeren
-Je bent sociaal, geduldig, stabiel en zelfstandig
-Je hebt respect voor andere normen en waarden
-Je hebt humor
-Je speelt zelf (electrische) gitaar
-We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed.

We bieden:
- Een leuke en leerzame vrijwilligerstaak in een boeiende organisatie
- Waardering, gezelligheid en begeleiding
- Trainingsaanbod voor vrijwilligers
- WA-verzekering voor de uren dat je actief bent
- Reiskostenvergoeding

Reageren:
Mogen we jou welkom heten als vrijwilliger?
Reageer dan via onderstaande roze knop,  schrijf een korte motivatie en geeft wat achtergrond info (uit je CV)

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Leger des Heils
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24145
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Muzikaal-maatje-gitaar-voor-jongere-gezocht/24145 om je aan te melden