Skip Navigation
Over ons

Stichting Samen Lachen organiseert uitjes voor kinderen bij wie het door hun thuissituatie niet mogelijk is. Er zijn heel wat kinderen van 4-12 jaar die er door hun thuissituatie nooit even uit kunnen ...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdArmoede & Huisvesting
Deel

Activiteitencoördinatoren

1–2 uur/week
Utrecht, Utrecht, Nederland
Plannen
OrganiserenLezen & schrijvenPraten met anderenNederlands
Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdArmoede & Huisvesting
#25742
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Laat-Ze-Maar-Lachen/activiteiten/Activiteitencoordinatoren/25742 om je aan te melden
SamenvattingOrganiseer samen met andere coördinatoren ongeveer 2 keer per jaar een leuk uitje voor kinderen (4-12) die onder de armoedegrens leven!
Uitgebreide omschrijving

Bij Stichting Samen Lachen Utrecht hebben we ruimte voor 3-4 nieuwe activiteitencoördinatoren, die de uitjes helpen organiseren. Denk aan een boswandeling met de boswachter, een bezoek aan een museum met lunch, een middag Kidzcity, een dagje Efteling, en ga zo maar door.


We werken als een team coördinatoren samen en verdelen de taken. In deze rol coördineer je 2x per jaar een tof uitje voor de kinderen. Dit doe in je samenwerking met de andere coördinatoren en met hulp van onze vrijwilligers. Je bedenkt gezamenlijk de invulling van het uitje en regelt de zaken die geregeld moeten worden en bent op de dag zelf aanspreekpunt voor de andere vrijwilligers. Samen bezorgen we de kids een superleuke dag!


Dit doe je zoals eerder vermeld samen met de andere coördinatoren en we werken standaard met checklists en draaiboeken; we zijn een goed geoliede machine! De uitjes coördineer je dus samen. Een superleuke rol voor de echte regelneven met affiniteit voor kinderen!


Onze vrijwilligers zijn heel divers in leeftijd en achtergrond en heel betrokken om te helpen, dus dat werkt echt heel prettig. We kunnen heel goed extra 'man' kracht gebruiken omdat we met veel dames zijn, dus heren extra welkom om te reageren!


Type:

Gedreven, zelfstandige enthousiasteling die van aanpakken weet en organisatiekracht heeft. Het organiseren van een uitje is een korte piek inspanning, die je goed met je mede coördinatoren kunt afstemmen. Samen zetten we ons in voor een super fun dagje!

Verantwoordelijkheden/Kwaliteiten:

• Je wordt enthousiast van het blij maken van een groep kinderen die het hard nodig hebben; en je wil ze een onvergetelijke dag bezorgen.

• Je houdt van meedenken, aanpakken en neemt graag verantwoordelijkheid.

• Je bent 2 keer per jaar beschikbaar voor de organisatie van een uitje (dit kan alleen of met een mede coördinator; al naar gelang je wens) en hebt geregeld afstemming met je mede coördinatoren. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Samen Lachen
Stichting Samen Lachen organiseert uitjes voor kinderen bij wie het door hun thuissituatie niet mogelijk is. Er zijn heel wat kinderen van 4-12 jaar die er door hun thuissituatie nooit even uit kunnen. Wij organiseren 10 zaterdagen per jaar een leuk uitje in de stad of omgeving van Utrecht. De kinderen worden aan gemeld via de voedselbanken. De uitjes variëren bijvoorbeeld van workshops knutselen, naar musea of speeltuinen tot naar een pretparken. Zolang we de kinderen maar een mooie dag kunnen bezorgen!
·
#25742
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Laat-Ze-Maar-Lachen/activiteiten/Activiteitencoordinatoren/25742 om je aan te melden