Skip Navigation

Kasteel de Haar

Non-profit

Over ons

Kasteel de Haar werd zo'n honderd jaar geleden herbouwd op de resten van een middeleeuws kasteel. Het kasteel oogt middeleeuws maar functioneerde de afgelopen eeuw als een zeer mondain en...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Kassavrijwilliger bij Kasteel de Haar Utrecht (weekend)

Vacature · 4 uur/week
Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens, Netherlands
Receptie
#24377
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kasteel-de-Haar/activiteiten/Kassavrijwilliger-bij-Kasteel-de-Haar-Utrecht-weekend/24377 om je aan te melden
SamenvattingOnze kassavrijwilligers verwelkomen en informeren bezoekers en verkopen de toegangskaartjes voor kasteel/park.
Uitgebreide omschrijving

Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven. Ook de internationale jetset uit de vorige eeuw, met haar uitbundige levensstijl, bezocht met regelmaat het kasteel. Van Coco Chanel tot Roger Moore, zij lieten hun sporen na in de luxueuze kamers van de meest weelderige plek die Utrecht rijk is. 

Stichting Kasteel de Haar zet zich in voor het behoud en onderhoud van het kasteel, de tuinen en de collectie. Daarnaast hebben wij tot doel om het totale complex voor een breed publiek toegankelijk te maken.  

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Kassavrijwilliger (m/v)

Voor diverse dagen

die ons vrijwilligersteam wil komen versterken!

Wij zijn op zoek naar iemand die er plezier in heeft om allerlei werkzaamheden uit te voeren ten bate van het toerisme op het kasteel. Hierbij moet gedacht worden aan het welkom heten en informeren van bezoekers en uiteraard het verkopen van tickets.

Wat vragen wij van u:

-U bent representatief, klantvriendelijk en servicegericht.

-U heeft ervaring met verkoop/kassawerkzaamheden.

-U bent stressbestendig.

-U bent communicatief vaardig.

-U kunt goed samenwerken.

-U heeft een goede lichamelijke conditie.

-U heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van andere talen is een pre.

-U bent minimaal 1 dag(deel) in de week beschikbaar.

Herkent u uzelf in bovenstaand profiel en lijkt het u leuk om in zo’n prachtige werkomgeving met leuke collega’s vrijwilligerswerk te verrichten?

Neem dan contact op met dhr. Arjan Uithol.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Haarzuilens > Haarzuilens Activiteiten > Kasteel de Haar > Kassavrijwilliger bij Kasteel de Haar Utrecht (weekend)
Over Kasteel de Haar
Kasteel de Haar werd zo'n honderd jaar geleden herbouwd op de resten van een middeleeuws kasteel. Het kasteel oogt middeleeuws maar functioneerde de afgelopen eeuw als een zeer mondain en representatief huis voor de familie Van Zuylen die het 1 maand per jaar bewoont. Tot het jaar 2000 was de familie Van Zuylen privé-eigenaar, sindsdien is het ondergebracht in de Stichting Kasteel de Haar die zich ten doel heeft gesteld door middel van exploitaite het kasteel en het interieur in goede staat te bewaren en open te stellen voor publiek.

Kaseel de Haar organiseert jaarlijks een groot aantal publieksevenementen, zoals de Elf Fantasy Fair en de Christmasfair. Er zijn regelmatig speciale themarondleidingen, concerten, kinderevenementen en familiedagen. Het kasteel stelt ook ruimtes beschikbaar voor huwelijken, recepties of diners.

Er werken zo'n 25 vaste medewerkers en ruim 200 vrijwilligers. Er zijn vrijwilligers die rondleiden, in de tuin of kasteelwinkel assisteren of de TD ondersteunen.

Een hele mooie inspirerende werkplek gecombineerd met een heleboel gezelligheid!
·
#24377
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kasteel-de-Haar/activiteiten/Kassavrijwilliger-bij-Kasteel-de-Haar-Utrecht-weekend/24377 om je aan te melden