Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

'Een beetje aandacht voor elkaar'

Weet u nog het moment dat u uit huis ging?
Als je net op eigen benen staat kun je soms ook wat eenzaam voelen en heb je vaak nog hulp nodig van familie en vrienden ...

Sociale rechtvaardigheidKinderen & JongerenArmoedebestrijding
Ongelijkheid verminderenDuurzame steden en gemeenschappen
Deel
Kamers met Aandacht

Over Kamers met Aandacht

'Een beetje aandacht voor elkaar'

Weet u nog het moment dat u uit huis ging?
Als je net op eigen benen staat kun je soms ook wat eenzaam voelen en heb je vaak nog hulp nodig van familie en vrienden. Maar wat als dat sociale vangnet er niet is en je geen vertrouwde plek hebt om naar terug te keren?

Kamers met Aandacht helpt deze kwetsbare groep jongeren bij het zoeken van een thuis. U kunt meehelpen door tijdelijk een kamer te verhuren aan een jongere, als tussenstap voordat zij weer zelfstandig kunnen wonen. Een kamer mét aandacht! Het maakt niet uit hoe oud u bent of hoe vaak u thuis bent. Iedere woonruimte kan een kamer met aandacht worden.

Misschien vindt u het gezellig als een jongere af en toe een hapje mee eet, lijkt het u leuk om samen te sporten of helpt u liever met de administratie. Jongeren kunnen een klusje voor u doen, even oppassen, de hond uitlaten of boodschappen doen. Zo ontstaat er voor beiden een win-win situatie.

Kijk op onze website voor de eerst volgende informatiebijeenkomst.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Heb je ruimte in je huis en hart, dan zoek ik jou!!!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Vanuit huis
Heb je ruimte in je huis en hart, dan zoek ik jou!!!
Heb je in huis een kamer over die je aan een jongeren tussen de 18-23 jaar gunt en wil je een luisterend oor/helpende hand bieden? Laat het me weten.Geplaatst door Kamers met Aandacht

Foto's