Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

medewerker artistieke commissie ontvangsten Sinterklaas

Vacature · 3–4 uur/week
Aeroporto Internacional de Navegantes / Ministro Victor Konder (NVT), R. Manoel Leopoldo Rocha, 1297, Navegantes, Santa Catarina, Brazil
Festival
Deze vacature is verlopen
#25649
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/medewerker-artistieke-commissie-ontvangsten-Sinterklaas/25649 om je aan te melden
SamenvattingJe ontwikkelt en produceert de feestelijke ontvangst van Sinterklaas en zijn Pieten op de Weerdsluis en het Domplein
Uitgebreide omschrijving

Jaarlijks heeft de intocht een thema, dit jaar is dat ‘muziek’. De artistiek leider is verantwoordelijk voor de artistieke invulling van het thema binnen de intocht. De focus ligt daarbij op de feestelijke ontvangst van Sinterklaas op de Weerdsluis en het Domplein. De medewerker artistiek  organiseert samen met een aantal andere vrijwilligers het ontvangstprogramma op de Weerdsluis en het Domplein.

Op de Weerdsluis arriveert de vaartocht en het Domplein is het eindpunt van de optocht. Op beide locaties staan duizenden kinderen en hun ouders te wachten op Sinterklaas en zijn 200 Pieten. Ieder jaar maakt de organisatie hiervan feestelijke spektakels met optredens en muziek.

Taken en tijdsinvestering

Als artistiek medewerker werk je samen in een kleine commissie die alle creatieve en productionele taken rond de beide ontvangsten bedenkt, acts zoekt en de uitvoering organiseert.

De taken bestaan uit mee-ontwikkelen van het artistieke concept en zoeken naar bijpassende acts en vormgeving. (periode maart – juni)
Na de zomervakantie ligt de aandacht bij het organiseren van de events op de Weerdsluis en het Domplein. Je zorgt voor alle materialen, stuurt de leveranciers aan en maakt je eigen actielijst voor de Weerdsluis en het Domplein voor de dag van de intocht. Op de dag van de intocht stuur je de activiteiten op één van de locaties aan.

In de periode april - half juli 2018 ben je gemiddeld 2 uur per week bezig met de intocht. Na de zomervakantie vanaf september is de tijdsbesteding gemiddeld 3 uur per week. De vrijdag voor en het weekend van 18 november staat geheel in het teken van de intocht.  

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Navegantes > Navegantes Activiteiten > Intocht Utrecht > medewerker artistieke commissie ontvangsten Sinterklaas
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
Deze vacature is verlopen
#25649
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/medewerker-artistieke-commissie-ontvangsten-Sinterklaas/25649 om je aan te melden