Navigatie overslaan
medewerker artistieke commissie ontvangsten Sinterklaas

medewerker artistieke commissie ontvangsten Sinterklaas

Vaste activiteit · 3–4 uur/week
Aeroporto Internacional de Navegantes / Ministro Victor Konder (NVT), R. Manoel Leopoldo Rocha, 1297, Navegantes, Santa Catarina, Brazil
Evenement & festival
Kunst & cultuurKinderen & Jongeren
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Intocht Utrecht
#25649
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/medewerker-artistieke-commissie-ontvangsten-Sinterklaas/25649 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je ontwikkelt en produceert de feestelijke ontvangst van Sinterklaas en zijn Pieten op de Weerdsluis en het Domplein

Uitgebreide omschrijving

Jaarlijks heeft de intocht een thema, dit jaar is dat ‘muziek’. De artistiek leider is verantwoordelijk voor de artistieke invulling van het thema binnen de intocht. De focus ligt daarbij op de feestelijke ontvangst van Sinterklaas op de Weerdsluis en het Domplein. De medewerker artistiek  organiseert samen met een aantal andere vrijwilligers het ontvangstprogramma op de Weerdsluis en het Domplein.

Op de Weerdsluis arriveert de vaartocht en het Domplein is het eindpunt van de optocht. Op beide locaties staan duizenden kinderen en hun ouders te wachten op Sinterklaas en zijn 200 Pieten. Ieder jaar maakt de organisatie hiervan feestelijke spektakels met optredens en muziek.

Taken en tijdsinvestering

Als artistiek medewerker werk je samen in een kleine commissie die alle creatieve en productionele taken rond de beide ontvangsten bedenkt, acts zoekt en de uitvoering organiseert.

De taken bestaan uit mee-ontwikkelen van het artistieke concept en zoeken naar bijpassende acts en vormgeving. (periode maart – juni)
Na de zomervakantie ligt de aandacht bij het organiseren van de events op de Weerdsluis en het Domplein. Je zorgt voor alle materialen, stuurt de leveranciers aan en maakt je eigen actielijst voor de Weerdsluis en het Domplein voor de dag van de intocht. Op de dag van de intocht stuur je de activiteiten op één van de locaties aan.

In de periode april - half juli 2018 ben je gemiddeld 2 uur per week bezig met de intocht. Na de zomervakantie vanaf september is de tijdsbesteding gemiddeld 3 uur per week. De vrijdag voor en het weekend van 18 november staat geheel in het teken van de intocht.  

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Intocht Utrecht

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht in november elk jaar veel vrijwilligers nodig om dit mooie feest mogelijk te maken.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Meedoen bij dé buitenfeestjes met Team IJsclub Siberia
Eenmalige activiteit · 4–8 uur
Flexibele locatie
Meedoen bij dé buitenfeestjes met Team IJsclub Siberia
Elk seizoen een buitenfeest in Utrecht Overvecht rondom IJsbaan Park De Watertoren of in het Speelbos Gagelbos in Overvecht.Geplaatst door IJsclub Siberia
Okt26
Organisatie van concert
Evenement · 26 okt, 12:00 - 23:00
Flexibele locatie
Organisatie van concert
Het organiseren van een concert samen met leden van De Bazuin. Dus niet alleen inzet op 26 oktober, maar ook daarvoor. De locatie is Theater Vleuterweide.Geplaatst door Muziekvereniging De Bazuin De Meern
Nieuw
Commissielid Evenementen & Public Relations
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
Commissielid Evenementen & Public Relations
Hou je van organiseren? Kom ons leuke 6-koppige team versterken en help mee evenementen te organiseren en promoten!Geplaatst door Utrechts Klokkenluiders Gilde
Nieuw
Social Media Specialist for a Theater group in Utrecht
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Flexibele locatie
Social Media Specialist for a Theater group in Utrecht
Commitment: 1 or 2 Meetings
Objective: Review our social media history and posts to identify areas for improvement.
Geplaatst door Ludicrum United-International Theater Utrecht
Intocht Sinterklaas Utrecht
Vaste activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 23 mei 2024
Flexibele locatie
Intocht Sinterklaas Utrecht
Geplaatst door Intocht Utrecht
Coördinator Communicatie Commissie Sinterklaas Intocht Utrecht
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Coördinator Communicatie Commissie Sinterklaas Intocht Utrecht
Coördinator CommunicatiecommissieGeplaatst door Intocht Utrecht

Powered by Deed‌mob Tools ·