Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

coördinator vaartocht van Sinterklaas en zijn Pieten

Vacature · 2–4 uur/week
Aeroporto Internacional de Navegantes / Ministro Victor Konder (NVT), R. Manoel Leopoldo Rocha, 1297, Navegantes, Santa Catarina, Brazil
Festival
Deze vacature is verlopen
#25650
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/coordinator-vaartocht-van-Sinterklaas-en-zijn-Pieten/25650 om je aan te melden
SamenvattingRegelen van de boten en coördineren van vaarstoet met 12 sloepen door de Oude Gracht vanaf het Ledig Erf tot aan de Weerdsluis.
Uitgebreide omschrijving

Als Coördinator vaartocht houd je je bezig met het regelen van de vaartocht van Sinterklaas en zijn 200 Pieten door de grachten van Utrecht.

Taken en tijdsinvestering

Je regelt de boten, brieft de schippers en hebt nauw contact met de andere coördinatoren en de havenmeester Utrecht over alles wat met de vaartocht te maken heeft.  Op de dag van de intocht ben je hoofd van de vaartocht en stuur je de vrijwilligers aan die meehelpen bij het varen door de stad en je vaart mee.

De oriëntatiefase in je commissie is na de zomervakantie.

Uitvoerende werkzaamheden beginnen in september en duren tot en met een dag na de intocht. In de periode van september tot half oktober besteed je ongeveer 2 uur per week aan de intocht, de periode van half oktober t/m 18 november is het drukste. Reken dan op 4 uur per week.
Het weekend van 18 november staat geheel in het teken van de intocht.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar twee coördinatoren

Ben jij zelfstandig, creatief, doortastend en stressbestendig? Kun je goed organiseren en anderen aansturen? Ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg en vind je het leuk om samen een groot feest voor Utrecht en haar inwoners te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bel of mail voor meer info of aanmelding met Christine van Pul 06-22999819 [email protected]

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Navegantes > Navegantes Activiteiten > Intocht Utrecht > coördinator vaartocht van Sinterklaas en zijn Pieten
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
Deze vacature is verlopen
#25650
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/coordinator-vaartocht-van-Sinterklaas-en-zijn-Pieten/25650 om je aan te melden