Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Vrijwilliger Communicatie Commissie Sinterklaas Intocht Utrecht

Vacature · 1–2 uur/week
VANAN, Bunnik, Utrecht 3981 EB, Netherlands
Marketing & Communicatie
#24553
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Vrijwilliger-Communicatie-Commissie-Sinterklaas-Intocht-Utrecht/24553 om je aan te melden
SamenvattingBen jij een allrounder in de communicatie? Dan kun jij veel bijdragen aan het mooiste evenement van het jaar met 35.000 bezoekers!
Uitgebreide omschrijving

Voor de intocht van Sinterklaas in 2020 zoekt de communicatiecommissie versterking!

Het communicatie-team is verantwoordelijk voor de interne en de externe communicatie en PR van Intocht Utrecht van concept tot uitvoering. Facebook, nieuwsbrief, (ontwikkelen van) instagram, posters en banieren, onderhoud website en PR in algemene zin.

Het team zoekt voor de intocht van 2020 een collega die bovenstaande taken samen met de andere leden oppakt.

Functie omschrijving 

Je plant de communicatiewerkzaamheden en zorgt dat deze op elkaar afgestemd zijn. Je denkt inhoudelijk mee over de communicatie en je voert enkele taken uit zoals het regelen van de posters en banieren, website, Instagram en de organisatie van het PR eventje 'de Schoorsteenreceptie', dit in samenwerking met de commissie Side Events. Je werkt samen met twee andere leden in de commissie en de producent. Je hebt natuurlijk ook contact met de andere vrijwilligers. 

Wij vragen

Je hebt een brede interesse voor het communicatie vak en affiniteit met de stad Utrecht. Je vindt het leuk om te organiseren en te coördineren. De werkzaamheden starten in maart en lopen door tot en met eind november. Het kost enkele uren per twee weken. In de drukste periode, september/oktober, kan het meer tijd kosten. Je bent beschikbaar op de dag van de intocht op 15 november. 

Wij bieden

Een uitdagende vrijwilligers job in een leuke vrijwilligersorganisatie met veel vrijheid om je eigen plannen te ontwikkelen en uit te voeren voor het leukste kinderfeest van Utrecht.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje met wie je bent en je cv.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Caroline Bloemers, bereikbaar via onderstaande knop.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Bunnik > Bunnik Activiteiten > Intocht Utrecht > Vrijwilliger Communicatie Commissie Sinterklaas Intocht Utrecht
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
·
#24553
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Vrijwilliger-Communicatie-Commissie-Sinterklaas-Intocht-Utrecht/24553 om je aan te melden