Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Sponsoring en PR-medewerker voor de Intocht Utrecht

Vacature · 4–6 uur/week
Bemuurde Weerd Oostzijde, Bemuurde Weerd Oostzijde, Utrecht, Utrecht 3514 AT, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24201
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Sponsoring-en-PR-medewerker-voor-de-Intocht-Utrecht/24201 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Help jij mee met de intocht in Utrecht?
 

Sint zoekt hulp

Op zondag 15 november komt Sinterklaas weer aan in Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat vorig jaar door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd werd. Hiermee is de intocht van Sinterklaas een van de grootste evenementen in Utrecht.

De intocht bestaat uit vier onderdelen: de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad en het kinderevenement op het Domplein. De organisatie van de intocht is in handen van twintig gemotiveerde vrijwilligers (Coördinatoren) die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken.

Voor de komende intocht zoeken we een Sponsoring en PR-medewerker

Wat ga je doen?
Primair ga je samen met onze Relatiemanager Ro ten Seldam op zoek naar passende partners, sponsoren en fondsen. Ook help je mee met het uitwerken diverse partner-activities.

Daarnaast help je actief mee met het organiseren van een tweetal relatiebijeenkomsten. Te weten: “de Schoorsteenreceptie” op woensdag 14 oktober, waarbij de burgemeester de gastheer is. En de audiëntie van Sinterklaas op de dag van de intocht op zondag 15 november.

Dit jaar ontwikkelt de organisatie in samenwerking met een reclamebureau een PR-stunt. Deze vindt in de week voor de intocht plaats. De Sponsoring en PR-medewerker zal hier organisatorisch ook bij worden betrokken.

Wie zoeken we?
Ben jij creatief, enthousiast en overtuigend? Weet je iets van sponsoring en PR? Kun je de Intocht goed ‘verkopen’ en goed organiseren? Woon jij (bij voorkeur) in Utrecht en vind je het leuk om deel uit te maken van de organisatie van een groot feest voor Utrecht en haar inwoners? Dan komen we graag in contact met jou!

Wat bieden we je?
Alle medewerkers helpen vrijwillig mee maar dat wil niet zeggen dat je er niets voor terug krijgt. De ervaring die je hiermee opdoet en het plezier dat je samen met de vrijwilligers en de bezoekers beleeft, maken dit een waardevolle en vooral leuke investering.

Tijdsinvestering
Flexibel, maar minimaal zo’n 4 tot 6 uur per week vanaf eind augustus t/m 20 november.

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden en meer informatie via onderstaande link, t.a.v. Christine van Pul.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Intocht Utrecht > Sponsoring en PR-medewerker voor de Intocht Utrecht
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
Deze vacature is verlopen
#24201
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Sponsoring-en-PR-medewerker-voor-de-Intocht-Utrecht/24201 om je aan te melden