Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Maak de Intocht toegankelijk voor kinderen met een beperking

Vacature · 2 uur/week
nvt nvt Utrecht nvt
Festival
Deze vacature is verlopen
#24385
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Maak-de-Intocht-toegankelijk-voor-kinderen-met-een-beperking/24385 om je aan te melden
SamenvattingCreatief organisatie-talent gezocht die het bezoek aan de intocht voor kinderen met een beperking mogelijk maakt.
Uitgebreide omschrijving

Sint zoekt hulp bij een bijzonder project voor kinderen met een fysieke beperking

Op zondag 19 november komt Sinterklaas weer aan in Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat vorig jaar door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd werd. Hiermee is de intocht van Sinterklaas een van de grootste evenementen in Utrecht.

Sinds 2014 maakt de organisatie het mogelijk voor kinderen met een fysieke beperking de intocht  te bezoeken. Wij zoeken twee projectmedewerkers die dit project willen organiseren en uitvoeren.

Projectmedewerker(s) kinder met een beperking
De werkzaamheden beginnen vlak na de zomervakantie. Zij bestaan uit uitnodigen en informeren van de doelgroep en zorgen dat zij op een veilige en gemakkelijke manier de intocht kunnen bezoeken. Daarnaast organiseer je in samenwerking met andere medewerkers van de intocht de plekken waar de kinderen met beperking en hun ouders plaats kunnen nemen tijdens de intocht. e zoekt aanpakkers die op de dag zelf kunnen assisteren. Tevens ben je op deze dag de locatiemanager.
Je doet dit in een team van twee of drie medewerkers. Je werkt nauw samen met de producent van de intocht. 

Wie zoeken we?
Je bent een aanpakker, stressbestendig en kan de zaken goed overzien. Je houdt van organiseren en communiceren. Je voelt de doelgroep en hun ouders goed aan en kan gemakkelijk met hen communiceren.

Wat bieden we  
Een prachtig en uitdagend project waar je je eigen ideeen in kwijt kunt maar waar het pionierswerk al in gedaan is. Je komt terecht in een leuke en levendige vrijwilligersorganistie met hart voor de kinderen van Utrecht. 

Wanneer
Op zondag 19 november is de intocht.
Vanaf eind augustus investeer je 2 tot 3 uur per week aan dit project en aan overleg. In de twee weken voor de intocht is het drukker en zal dit oplopen naar 4 tot 6 uur per week. 

Aanmelden en meer informatie
Je aanmelding kun je mailen via onderstaande roze knop.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
Deze vacature is verlopen
#24385
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Maak-de-Intocht-toegankelijk-voor-kinderen-met-een-beperking/24385 om je aan te melden