Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Eventmanager Ledig Erf en de Neude

Vacature · 2–4 uur/week
EKKO, Bemuurde Weerd Westzijde 3, Utrecht, Utrecht 3514 AN, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24913
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Eventmanager-Ledig-Erf-en-de-Neude/24913 om je aan te melden
SamenvattingCreatief organisatietalent gezocht voor het organiseren van het Sinterklaas-evenement voor honderden kinderen op het Ledig Erf en de Neude
Uitgebreide omschrijving

De intocht van Sinterklaas start bij het Ledig Erf met de grote vaartocht. Op 19 november 2017 komen Sint en Pieten hier om 12 uur per boot aan. Op dat moment staan er al honderden kinderen en ouders te wachten op vaarstoet rond de kom van het Ledig Erf. Dit jaar wil de organisatie van de intocht extra aandacht geven aan dit mooie moment door het organiseren van acts, kinderactiviteiten en muzikale optredens tijdens het wachten op de aankomst van de vaarstoet in de kom van het Ledig Erf.

Op de Neude vindt vanaf vorig jaar ook een klein kinder evenement plaats tussen 13 en 15 uur. Ook dit moet ontwikkeld en uitgevoerd worden. Het zou leuk zijn als dit aansluit bij het thema van dit jaar: muziek.

Wij zoeken twee coordinatoren die acts en/of leuke activiteiten op het Ledig Erf en de Neude ontwikkelen en uitvoeren.

Wie zoeken we?

Ben jij creatief, enthousiast en overtuigend? Kun je goed organiseren en werk je graag voor  kinderen? Woon jij bij voorkeur in Utrecht en vind je het leuk om deel uit te maken van de organisatie van een groot feest voor Utrecht en haar inwoners?  Schat je in dat je je meerdere jaren kunt verbinden aan de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden we je?

Werken in een leuke vrijwilligersorganisatie. Alle medewerkers helpen vrijwillig mee maar dat wil niet zeggen dat je er niets voor terugkrijgt. Het plezier dat je samen met de vrijwilligers en de bezoekers beleeft, maken dit een waardevolle en vooral leuke investering.

Aanmelden of meer informatie

Reageer via onderstaande knop
Voor meer informatie kun kijken op de website. Meer informatie bij Christine van Pul.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Intocht Utrecht > Eventmanager Ledig Erf en de Neude
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
Deze vacature is verlopen
#24913
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Eventmanager-Ledig-Erf-en-de-Neude/24913 om je aan te melden