Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

vrijwilligers voor Vriendenkring

Vacature · 2 uur/week
Mecklenburglaan 3-5, 3581 NW Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25114
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/vrijwilligers-voor-Vriendenkring/25114 om je aan te melden
SamenvattingVriendenkringen is een vriendschapsprogramma voor mensen met een beperking. Het doel is niet alleen vrienden krijgen, maar vooral ook zelf het proces
Uitgebreide omschrijving

Vriendenkring
Gewone dingen worden leuk als je ze samen met vrienden doet. Bijvoorbeeld samen koken of naar de bioscoop gaan. Vriendenkringen is een vriendschapsprogramma voor mensen met een beperking. Het doel is niet alleen vrienden krijgen, maar vooral ook zelf het proces van vriendschappen sluiten doormaken.

Als vrijwilliger ondersteun je de deelnemers bij hun vriendschap, zoals bij het maken van afspraken of bemiddel je tussen de deelnemers. De vriendenkring streeft er naar maandelijks met elkaar af te spreken. Samen met de kring plan je een nieuwe datum. Deze vriendenkring bestaat uit 4 vrouwen tussen de 28 en 35 jaar. Het grote deel van hen woont zelfstandig met begeleiding op afstand. Zij ondernemen uitjes als naar de bioscoop gaan, samen eten, bowlen, musea, dierentuin en meer. Ondersteuning van vrijwilligers kunnen zij goed gebruiken!

Wij zoeken een vrouwelijke vrijwilliger van 25 jaar of ouder.
 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > De Wilg > vrijwilligers voor Vriendenkring
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
Deze vacature is verlopen
#25114
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/vrijwilligers-voor-Vriendenkring/25114 om je aan te melden