Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Vrijwilliger voor inloop buurthuis Overvecht

Vacature · 3 uur/week
Gambiadreef 60, 3564 ES Utrecht, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23865
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Vrijwilliger-voor-inloop-buurthuis-Overvecht/23865 om je aan te melden
SamenvattingVrijwilliger gezocht voor inloopactiviteit op vrijdagmiddag bij buurthuis de Boog in Overvecht.
Uitgebreide omschrijving

We zoeken een vrijwilliger voor de inloop op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 bij buurthuis de Boog op de Gambiadreef in Overvecht. 

Vind je het leuk om de inloop voor te bereiden en alles klaar te zetten? Vind je het geen probleem om na de inloop even op te ruimen en de tafels schoon te maken? Dan zoeken wij jou!  

Tijdens de inloop drink je natuurlijk gezellig een kopje koffie of thee mee, doe je een spelletje en maak je een praatje met de bezoekers.

Iedereen uit de wijk Overvecht kan terecht bij buurthuis de Boog. We doen een spelletje, een potje kaarten of drinken gewoon een kopje koffie of thee. Gezellig kletsen met elkaar doen we ook zeker. Je kan hier ook terecht als je een vraag hebt (bijv. hulp met formulieren, taal of telefoon).  

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > De Wilg > Vrijwilliger voor inloop buurthuis Overvecht
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23865
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Vrijwilliger-voor-inloop-buurthuis-Overvecht/23865 om je aan te melden