Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Vrijwilliger ondersteuning ontvangstteam De Wilg

Vacature · 3–4 uur/week
Mecklenburglaan 3-5, 3581 NW Utrecht, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24257
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Vrijwilliger-ondersteuning-ontvangstteam-De-Wilg/24257 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om onze doelgroep iets te leren? Ontvang je zelf graag bezoekers en heb je bij voorkeur enige ervaring in de dienstverlening?
Uitgebreide omschrijving

Op meerdere dagdelen per week zijn onze bezoekers actief bij de ontvangst van De Wilg waar ze andere bezoekers ontvangen, de telefoon opnemen en heel licht administratief werk doen. Onze bezoekers zijn mensen met een (licht)verstandelijke beperking en/of een psychische kwetsbaarheid.

Je gaat hen te helpen met bezoekers ontvangen, ondersteunen bij de telefoon opnemen en helpen met heel licht administratief werk.

Dit alles in de huidige tijd met de verschillende (veranderlijke) maatregelen. Je ondersteunt vooral de ontvangstvrijwilliger maar ook de bezoekers en de deelnemers aan de activiteiten.

Heb je je weg al een beetje gevonden in deze tijd en kun je je op dinsdag wekelijks van 09.00-12.00 uur vrijmaken? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > De Wilg > Vrijwilliger ondersteuning ontvangstteam De Wilg
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24257
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Vrijwilliger-ondersteuning-ontvangstteam-De-Wilg/24257 om je aan te melden