Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Training werken met kwetsbare mensen

Workshop · 16 okt 2020, 13:30 - 17:00
Mecklenburglaan 3-5, 3581 NW Utrecht, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25916
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Training-werken-met-kwetsbare-mensen/25916 om je aan te melden
SamenvattingEen training over hoe je als vrijwilliger beter in kan springen op situaties tijdens je vrijwilligerswerk met kwetsbare mensen.
Uitgebreide omschrijving

Wil je meer weten hoe je als vrijwilliger beter in kan springen op situaties tijdens je vrijwilligerswerk met kwetsbare mensen?

Dan ben je van harte welkom bij de training ‘Werken met kwetsbare mensen’.

Door deze training krijg je meer zicht op de mens achter de problematiek. En geeft je inzicht in wat nodig is voor een goede bejegening en communicatie.

Tijdens de training besteden we aandacht aan kenmerken van een aantal psychiatrische beelden en symptomen, omgang met mensen met een psychiatrische problematiek en omgang met mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Belangrijk hierbij is, om voorbij het (ziekte-)beeld, naar de mensen zelf te kijken. Een ervaringsdeskundige vertelt haar weg en hoe het is om met haar problematiek te participeren in de huidige maatschappij.

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > De Wilg > Training werken met kwetsbare mensen
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25916
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Training-werken-met-kwetsbare-mensen/25916 om je aan te melden