Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Soos vrijwilliger gezocht!

Vacature · 1–4 uur/week
Mecklenburglaan 3-5, 3581 NW Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25115
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Soos-vrijwilliger-gezocht/25115 om je aan te melden
SamenvattingAls vrijwilliger draag je bij aan de sfeer en maak je een praatje of dansje met de bezoekers. Tussendoor kun je helpen bij de catering en de muziek.
Uitgebreide omschrijving

Elke 3e vrijdag van de maand is er een feestavond bij De Wilg. Deelnemers tussen de 30 en 65 jaar met een licht verstandelijke beperking komen naar De Wilg voor een gezellige avond. Dit is vaak in de vorm van een disco of een thema avond zoals karaoke. Voorafgaand aan deze avond kunnen deelnemers mee eten bij het eetcafé. Als vrijwilliger maak je een praatje met de deelnemers, help je eventueel de barmedewerkers of onze eigen DJ's met het kiezen van een liedje. Of help je met de hapjes en drankjes. We maken er een gezellige avond van!

De avond start om 19.30/20.00 en duurt tot 23.00 uur.

Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers! Het is ook mogelijk om dit samen met een vriend/vriendin/collega/familie/medestudent te doen.

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
Deze vacature is verlopen
#25115
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Soos-vrijwilliger-gezocht/25115 om je aan te melden