Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Op stap met jongeren!

Vacature · 4 uur/week
Mecklenburglaan 3-5, 3581 NW Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25710
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Op-stap-met-jongeren/25710 om je aan te melden
SamenvattingWe zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om jongeren met een verstandelijke beperking te begeleiden bij diverse uitjes.
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die aansluiting heeft bij deze groep jongeren, om ze samen met een andere vrijwilliger te begeleiden!

Eén keer per maand (2e zaterdag) gaan we op stap met jongeren met een licht verstandelijke beperking tussen de 18-27 jaar. Het gaat om uitjes zoals karten, naar de film, lunchen of naar een museum. Je gaat maandelijks mee met het uitje, bezorgt de jongeren een leuke dag, maakt een praatje en helpt de jongeren bij het ontmoeten van leeftijdsgenoten.

Lijkt dit je wat, neem dan contact op!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
Deze vacature is verlopen
#25710
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Op-stap-met-jongeren/25710 om je aan te melden