Skip Navigation
Ondersteuning bij je vrijwilligerswerk nodig?

Ondersteuning bij je vrijwilligerswerk nodig?

Evenement
Mecklenburglaan 3-5, 3581 NW Utrecht, Netherlands
WelzijnKinderen & JongerenMensen met een beperking
Dit evenement is verlopen
Deel evenement
De Wilg
#29726
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Ondersteuning-bij-je-vrijwilligerswerk-nodig/29726 om je aan te melden

Contactpersoon

Angelique Van Den Broek - De WilgStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Zoek je ondersteuning bij het vinden van vrijwilligerswerk? Of werk je als vrijwilliger en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag!

Uitgebreide omschrijving

Niet elke vrijwilliger lukt het om zelf werk te vinden of gaat het werken even gemakkelijk af. De Wilg heeft de kennis om vrijwilligers naar een werkplek te begeleiden en op de werkplek te coachen. Zo kunnen vrijwilligers zich ontwikkelen en plezier beleven in hun werk.


Als vrijwilliger kun je een coach krijgen vanuit De Wilg. De vrijwilligerscoach biedt begeleiding op maat. Deze helpt je onder meer om je taken en werkomgeving goed te begrijpen. Daarnaast zorgt de coach voor een maatje binnen de organisatie waar je vrijwilligerswerk gaat doen zodat er altijd iemand in de buurt is die je kan helpen. Ook ‘leert’ de coach de organisatie waar je werkt hoe zij jou als vrijwilliger het beste kunnen inzetten en begeleiden. We gaan kijken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.


Samen met jou zoeken we naar een passende plek, ondersteunen je bij het kennismaken en we werken vaak even mee om te kijken wat er nodig is op de werkplek. Ook kunnen we hulp bieden bij het passend maken van je werkzaamheden en de omgeving waar je werkt. Het doel is dat je zo zelfstandig mogelijk kunt werken.


Ben je al het werk en gaat het wat minder goed? Ook dan kun je contact opnemen. We kijken samen wat er nodig is om met plezier vrijwilligerswerk te kunnen blijven doen.


Hoe kom ik er?

Dit evenement is verlopen
Deel evenement

Over De Wilg

De Wilg ondersteunt mensen met een licht verstandelijk beperking en/of psychische problematiek, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!

Powered by Deed‌mob Tools ·