Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Fietsclub Overvecht

Vacature · 1 uur/week
Stroyenborchdreef 12, 3562 GN Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24867
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Fietsclub-Overvecht/24867 om je aan te melden
SamenvattingDe vrijwilliger begeleidt een groep buurtbewoners (8-10 mensen) die 1 x per maand gaan fietsen. We vertrekken vanuit Overvecht.
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar het liefst 2 fietsvrijwilligers die samen met een groep buurtbewoners 1 x per maand (iedere 3e vrijdagmiddag van de maand) willen gaan fietsen. We vertrekken vanuit Overvecht met een clubje van 8 à 10 mensen.

De vrijwilliger stippelt samen met de groep een tocht uit zodat duidelijk is welke route er gefietst gaat worden. Verder fietst de vrijwilliger mee met de groep en zorgt ervoor dat iedereen een beetje bij elkaar blijft.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
Deze vacature is verlopen
#24867
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Fietsclub-Overvecht/24867 om je aan te melden