Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Budget koken met mensen met een beperking (1x per 2 weken)

Vacature · 2–3 uur/week
Mecklenburglaan 3-5, 3581 NW Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24417
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Budget-koken-met-mensen-met-een-beperking-1x-per-2-weken/24417 om je aan te melden
SamenvattingNaast gezellig koken en samen eten leer je mensen met een licht verstandelijke beperking hoe je voor weinig geld kunt koken.
Uitgebreide omschrijving

Voor de activiteit Budget Koken zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die samen met een andere vrijwilliger deze activiteit wil begeleiden.

Om de week op dinsdagavond kook je samen met een groep van 10 mensen met een licht verstandelijke beperking. Naast gezellig koken en samen eten leer je hen hoe je voor weinig geld een gezonde maaltijd kunt koken. Je leert de deelnemers wat de groenten en fruit van het seizoen zijn en hoe deze te bereiden. Samen met de deelnemers bedenk je wat er een volgende keer op het menu staat. Vrijwilligers krijgen hierin ondersteuning van de activiteitencoördinator. 

Wil je alvast kennis komen maken of een keer sfeer komen proeven bij een van onze andere kookactiviteiten? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > De Wilg > Budget koken met mensen met een beperking (1x per 2 weken)
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
Deze vacature is verlopen
#24417
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Budget-koken-met-mensen-met-een-beperking-1x-per-2-weken/24417 om je aan te melden