Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Bioscoop middag - vrijwilliger gezocht!

Vacature · 1–2 uur/week
Mecklenburglaan 3-5, 3581 NW Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25693
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Bioscoop-middag---vrijwilliger-gezocht/25693 om je aan te melden
SamenvattingEens per maand, op zaterdagmiddag, met een groepje mensen met een licht verstandelijke beperking naar de bioscoop.
Uitgebreide omschrijving

Eens per maand gaat een groepje deelnemers naar de bioscoop. De deelnemers, met een licht verstandelijke beperking, gaan graag naar Nederlandstalige films. Vaak zijn dit animatie films. 
Als vrijwilliger ontvang je samen met een andere vrijwilliger de deelnemers bij de bioscoop, begeleid je hen naar de film, haal je samen iets lekkers in de pauze en ben je er voor de sfeer. Natuurlijk kijk je de film ook mee! 
Voor een bioscoopkaartje wordt gezorgd. 

Lijkt dit je leuk, maar wil je niet elke maand beschikbaar zijn? Het is ook mogelijk om af te wisselen met twee andere vrijwilligers. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
Deze vacature is verlopen
#25693
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Bioscoop-middag---vrijwilliger-gezocht/25693 om je aan te melden