Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Band-vrijwilliger gezocht!

Vacature · 2 uur/week
The Bends Oefenstudio's; Martin Ovenweg 12 Utrecht
Deze vacature is verlopen
#24108
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Band-vrijwilliger-gezocht/24108 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Vrijwilliger voor onze band gezocht! 

Wij zoeken ook een (ervaren) muzikant die het leuk vindt om samen met een andere vrijwilliger onze band ‘Wild Geraas’ te begeleiden. Muzikaliteit en enthousiasme zijn de belangrijkste vereisten voor deze vacature. Wij horen graag jouw ideeën!

Onze band bestaat ui 8 leden met een licht verstandelijke beperking. Zij schrijven zelf nummers en spelen covers. De band repeteert op donderdagavond  bij The Bends Oefenstudio's, Martin Ovenweg 12 in Utrecht. Zij vinden het geweldig om een aantal keer per jaar op te treden!  Een clip van onze band ‘Wild Geraas’: https://www.youtube.com/watch?v=OhOpspZN_PM

Mogelijkheid tot gratis parkeren bij ons pand aan de Mecklenburglaan + fiets beschikbaar voor vrijwilligers van de band.

Heb je vragen of interesse? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
Deze vacature is verlopen
#24108
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Band-vrijwilliger-gezocht/24108 om je aan te melden