Skip Navigation
Over ons

De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Gastheer/vrouw voor buurtcentrum De Schalm in De Meern

Vacature · 2 uur/week
3454 CJ, De Meern, Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#24237
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Gastheervrouw-voor-buurtcentrum-De-Schalm-in-De-Meern/24237 om je aan te melden
SamenvattingOp zoek naar gezellige barvrijwilligers die ook nog eens goed kunnen tappen!!!!!
Uitgebreide omschrijving

De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en omstreken. Daarnaast heeft De Schalm een hechte band met de Parochie.
Wij trachten ons doel te bereiken door het organiseren van, of gelegenheid te bieden tot, sociale, culturele en recreatieve activiteiten in of vanuit ons centrum. Denk daarbij aan toneel, disco’s, danslessen en muziekuitvoeringen zoals het Jazzcafé. Daarnaast bieden we diverse ontmoetingsmomenten voor inwoners.
Dit alles gebeurt op een manier die past bij een gezellig en huiselijk buurthuis, met een authentieke Meernse uitstraling.

Wij zoeken vrijwilligers, oud of jong, voor barwerkzaamheden, lichte schoonmaakwerkzaamheden na een bardienst. Maar  vooral ook voor het gezellig een praatje maken met onze bezoekers. U kunt zich bij een specifieke activiteit opgeven, in laten schrijven. Of op meer continue basis (b.v. 1 avond/middag o.i.d. in de week) aanmelden. Alles is bespreekbaar, dan wel mogelijk. Vooral in de weekenden (ochtend/middag en/of avond) hebben wij vaak vrijwilligers nodig.

Heeft u intresse en nog wat uurtjes over dan kunt u contact opnemen mevrouw S. Fokken van De Schalm.

Heel graag tot gauw!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern
De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en omstreken. Daarnaast heeft De Schalm een hechte band met de Parochie.Wij trachten ons doel te bereiken door het organiseren van, of gelegenheid te bieden tot, sociale, culturele en recreatieve activiteiten in of vanuit ons centrum. Denk daarbij aan toneel, disco’s, danslessen en muziekuitvoeringen zoals het Jazzcafé. Daarnaast bieden we diverse ontmoetingsmomenten voor inwoners.

Dit alles gebeurt op een manier die past bij een gezellig en huiselijk buurthuis, met een authentieke Meernse uitstraling. Het bestuur wil dat iedere bezoeker zich volledig welkom en thuis voelt in De Schalm.Ongeveer 80 actieve vrijwilligers, 7 parttime, betaalde krachten en het vrijwillige bestuur zorgen er met elkaar voor dat De Schalm kan blijven draaien, en dat we ook in 2014 weer zo’n 60.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen!
Deze vacature is verlopen
#24237
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Gastheervrouw-voor-buurtcentrum-De-Schalm-in-De-Meern/24237 om je aan te melden