Skip Navigation

STIL

Non-profit

Over ons

STIL is een solidariteitsorganisatie voor mensen zonder verblijfsvergunning. We steunen uitgeprocedeerde vluchtelingen en andere migranten zonder verblijfsrecht in Nederland. STIL helpt mensen op...

Gezondheid & WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Baliemedewerker maandag

Vacature · 7–8 uur/week
Laan Van Nieuw-Guinea 143, 3531 JH Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#25350
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/STIL/activiteiten/Baliemedewerker-maandag/25350 om je aan te melden
SamenvattingAls Baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van de mensen die STIL bezoeken of bellen.
Uitgebreide omschrijving

STIL is een solidariteitsorganisatie voor mensen zonder verblijfsvergunning. Al twintig jaar helpen we uitgeprocedeerde vluchtelingen en andere migranten zonder verblijfsrecht in Nederland op juridisch, medisch en maatschappelijk vlak. De meeste mensen bieden we eerste lijns hulp (kort advies, doorverwijzing) tijdens één van onze spreekuren. Sommigen van hen komen in aanmerking voor meer intensieve, tweede lijns begeleiding.

Baliemedewerker maandag

Wij zijn op zoek naar een Baliemedewerker die ons team wekelijks kan komen versterken van 9.00 tot 17.00 uur. 

Als Balimedewerker ben je het 1e aanspraakpunt voor de bezoekers. Je werkplek is in onze wachtkamer, waar het soms druk en chaotisch is. Op maandagochtend hebben we bovendien daklozenspreekuur, waarop we garantstellingen voor eten en kleding verstrekken en toiletproducten uitdelen. Je werkzaamheden zijn divers:

 • Je verwelkomt bezoekers, zorgt dat de koffie en thee klaar staan houdt de wachtkamer netjes en doet de afwas.
 • Je controleert of bezoekers al bekend zijn in ons registratiesysteem (en vult die zo nodig aan) en inventariseert de vragen.
 • Je controleert of mensen in aanmerking komen voor de te verstrekken garantstellingen/producten en verstrekt deze als dat het geval.
 • Je beheert de voorrad toiletartikellen.
 • Je verwijst bezoekers zo nodig door naar de juiste medewerker of het juiste spreekuur. 
 • Je neemt de telefoon op, verwerkt inkomende post, beheert voorraden en kunt eventueel administratieve klusjes doen als het rustig is.

Sociale vaardigheden zijn van groot belang bij het uitvoeren van de functie. Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers zich op hun gemak voelen en daarin speel jij als baliemedewerker een belangrijke rol. Tegelijkertijd ben je als baliemedewerker ook een 'poortwachter'.  Je brengt structuur aan in wie op welk moment voor welke vraag geholpen wordt. Dat betekend dat je ook in staat moet zijn om 'nee' te zeggen. 

Functie-eisen

 • communicatief vaardig en sociaal;
 • in staat om te gaan met mensen uit verschillende culturen;
 • geduldig en flexibel;
 • stressbestendig;
 • een stevige persoonlijkheid.

Onze bezoekers en cliënten zitten in een zeer moeilijk positie en hebben vaak veel meegemaakt. Je moet dus stevig in je schoenen staan, flexibel zijn en het hoofd koel houden. Het is belangrijk dat je mensen rustig en respectvol, helder en duidelijk te woord kunt staan.  

Intresse?

Neem contact op met Gemma via onderstaande link. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over STIL
STIL is een solidariteitsorganisatie voor mensen zonder verblijfsvergunning. We steunen uitgeprocedeerde vluchtelingen en andere migranten zonder verblijfsrecht in Nederland. STIL helpt mensen op juridisch, medisch en maatschappelijk vlak. Meer informatie vind je op onze website.
Deze vacature is verlopen
#25350
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/STIL/activiteiten/Baliemedewerker-maandag/25350 om je aan te melden