Skip Navigation
Over ons

De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Gastheer/gastvrouw achter de bar in De Schalm

Vacature · 3–6 uur/week
Oranjelaan 10, 3454 BT De Meern, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#24040
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Gastheergastvrouw-achter-de-bar-in-De-Schalm/24040 om je aan te melden
SamenvattingDe Schalm is op zoek naar een gastheer/gastvrouw die op de woensdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur vrijdagavond achter de bar wil staan.
Uitgebreide omschrijving

De Schalm is een Cultureel Centrum in De Meern waar bewoners en verenigingen een zaal kunnen huren of hun activiteiten kunnen uitoefenen. Wij zijn op zoek naar een gastheer of gastvrouw die het team komt versterken. Het is iedere woensdagmorgen  van 9:30 tot 12:00 uur.

Je bent het aanspreekpunt van alle bezoekers van De Schalm, de taken bestaan uit het klaarzetten van koffie en thee voor de bezoekers die aanschuiven bij de Huiskamer van de Wijk. Dit is een gezellige ochtend waar ze kunnen komen kletsen, spelletjes spelen en werken aan Droomdekens. Voor meer informatie of direct reageren op deze vacature kunt u contact opnemen met Sabina Fokken via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern
De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en omstreken. Daarnaast heeft De Schalm een hechte band met de Parochie.Wij trachten ons doel te bereiken door het organiseren van, of gelegenheid te bieden tot, sociale, culturele en recreatieve activiteiten in of vanuit ons centrum. Denk daarbij aan toneel, disco’s, danslessen en muziekuitvoeringen zoals het Jazzcafé. Daarnaast bieden we diverse ontmoetingsmomenten voor inwoners.

Dit alles gebeurt op een manier die past bij een gezellig en huiselijk buurthuis, met een authentieke Meernse uitstraling. Het bestuur wil dat iedere bezoeker zich volledig welkom en thuis voelt in De Schalm.Ongeveer 80 actieve vrijwilligers, 7 parttime, betaalde krachten en het vrijwillige bestuur zorgen er met elkaar voor dat De Schalm kan blijven draaien, en dat we ook in 2014 weer zo’n 60.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen!
Deze vacature is verlopen
#24040
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Gastheergastvrouw-achter-de-bar-in-De-Schalm/24040 om je aan te melden