Skip Navigation

Cultuur19

Non-profit

Over ons

Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Vrijwilligers gezocht voor Zingende Beelden (27 mei 2018)

Vacature · 8–16 uur/week
Uilenboslaan 1, 3451 GB Vleuten, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24522
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Zingende-Beelden-27-mei-2018/24522 om je aan te melden
SamenvattingGezocht voor Zingende Beelden: publiek-/artiestenbegeleiders, infobalie, op-/afbouw, techniek, catering, runners en meer!
Uitgebreide omschrijving

Komend jaar organiseert Cultuur19 weer een aantal grotere evenementen, zoals Zingende Beelden, Campusfestival en Leidsche Rijn Festival. Deze evenementen kunnen zonder inzet van vrijwilligers niet bestaan.

Vrijwilligerswerk is een ideale manier om medewijkbewoners te leren kennen. Wil je samen met je collega’s helpen met de opbouw van een festival, wil je met je buurvrouw lunchpakketten maken voor de andere vrijwilligers of wil je ervaring opdoen met artiestenbegeleiding?

Over Zingende Beelden
Met Zingende Beelden (27 mei 2018) brengt Cultuur19 de beelden in het Máximapark onder de aandacht bij een breed publiek. Het is een uniek evenement voor de stad Utrecht met voorstellingen in het Máximapark, die het publiek al wandelend beleeft. Cultuur19 zoekt vrijwilligers voor artiesten- en publiekbegeleiding, de infobalie, catering en opbouw. Meer informatie over het evenement is te vinden op onze website.

  • Publieksbegeleider: je zorgt, dat de bezoekers op tijd aankomen bij de volgende voorstelling. Je loopt mee met de publieksgroep en zorgt dat iedereen bij elkaar blijft.
  • Vrijwilliger infobalie: je ontvangt mensen bij het Observatorium, verstrekt informatie over Cultuur19 en het programma en beantwoord vragen.
  • Op-/Afbouw vindt zoveel mogelijk plaats op 27 mei. Je helpt mee met het verspreiden van tafels, bankjes, techniek en andere benodigdheden door het park en ruimt het samen 's avond weer op.
  • Catering: je maakt lunchpakketjes voor de vrijwilligers, crew en dansers.
  • Techniek: assisteren bij de op-/afbouw van techniek, toezicht houden op de techniek.
  • Runner: je bent ad hoc inzetbaar om snel van plek naar plek te rijden. Bij voorkeur in bezit van een fiets.  

Ervaring is niet nodig, enthousiasme des te meer. In overleg wordt bepaald welke taak een vrijwilliger wil en kan vervullen. Aanmelden met een groep(je) is mogelijk. Een combinatie van evenementen is mogelijk, maar niet verplicht.

Meld je aan via onderstaande roze knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

-------

Overige zomerevenementen:

Het CampusFestival vindt plaats op 24 juni 2018 bij de CultuurCampus. Tijdens dit festival presenteren tientallen beginnende makers zichzelf op het podium op het plein voor Burchtpoort 5. Het is een multidisciplinair festival met theater, muziek, zang dans beeldende kunst en meer! Vrijwilligers zijn o.a. nodig voor catering, publieks- en artiestenbegeleiding en op-/afbouw.

Het Leidsche Rijn Festival (2 sept 2018) strijkt dit jaar voor de tweede keer neer bij het Castellum Hoge Woerd, voor een prikkelend workshop- en voorstellingenprogramma vol theater, muziek, dans en meer voor kinderen van 2-12 jaar. Er zijn vrijwilligers nodig om kinderen te helpen bij het workshopprogramma, bij de fietsenstalling, in de catering, op-/afbouw en nog veel meer. Alle functies zijn te vinden op onze website.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > Cultuur19 > Vrijwilligers gezocht voor Zingende Beelden (27 mei 2018)
Over Cultuur19
Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in het Zand: Cultuur19 is actief op diverse locaties in de wijk en brengt cultuur dichtbij de bewoners.

Sinds januari 2017 werkt Cultuur19 vanuit de CultuurCampus aan programma's die culturele ontwikkeling van jong tot oud stimuleren. Programma's die startende kunstenaars in contact brengen met professionals en die hen samen een maakproces laat ingaan. Voor makers met ambitie organiseert Cultuur19 het jaarlijkse Campusfestival in de CultuurCampus.
Deze vacature is verlopen
#24522
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Zingende-Beelden-27-mei-2018/24522 om je aan te melden