Skip Navigation

Cultuur19

Non-profit

Over ons

Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Stagemanager CampusFestival

Vacature · 9–12 uur/week
Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24058
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Stagemanager-CampusFestival/24058 om je aan te melden
SamenvattingAls stagemanager ben je verantwoordelijk voor het podium. Volg het draaiboek. Ontvang de artiesten, staan ze op tijd klaar? Helpen het podium ombouwen
Uitgebreide omschrijving

Met het Campusfestival geeft Cultuur19 talent uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern een podium. Op het programma staan bijzondere co-producties, die Cultuur19 aangaat met diverse organisaties voor amateurkunst, op het gebied van theater, dans, muziek en meer. Deze worden zo mogelijk speciaal gemaakt voor het festival.

Tijdens dit nieuwe festival kun je genieten van optredens in en rondom de CultuurCampus, die worden gegeven door o.a. de leerlingen van Utrechts Centrum voor de Kunsten, Harmonieorkest Vleuten en meer!

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Cultuur19
Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in het Zand: Cultuur19 is actief op diverse locaties in de wijk en brengt cultuur dichtbij de bewoners.

Sinds januari 2017 werkt Cultuur19 vanuit de CultuurCampus aan programma's die culturele ontwikkeling van jong tot oud stimuleren. Programma's die startende kunstenaars in contact brengen met professionals en die hen samen een maakproces laat ingaan. Voor makers met ambitie organiseert Cultuur19 het jaarlijkse Campusfestival in de CultuurCampus.
Deze vacature is verlopen
#24058
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Stagemanager-CampusFestival/24058 om je aan te melden