Skip Navigation

Cultuur19

Non-profit

Over ons

Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Leidsche Rijn Festival zoekt barmedewerkers

Vacature · 8–18 uur/week
Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24839
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-Festival-zoekt-barmedewerkers/24839 om je aan te melden
SamenvattingVoor het Leidsche Rijn Festival op 8 september zoeken we enthousiaste barmedewerkers. Ervaring is geen vereiste.
Uitgebreide omschrijving

Meehelpen achter de schermen bij een festival? Kom dan helpen als vrijwilliger bij het Leidsche Rijn Festival. Dit cultuurfestival voor kinderen (en hun ouders) wordt dit jaar weer door Cultuur19 georganiseerd. Dit jaar is het festival op zondag 8 september in Castellum Hoge Woerd. 

Kun jij biertjes tappen als de beste en appelsap inschenken voor de kinderen? Dan zoeken we jou!

Het festival duurt één dag. Je begint rond 08.30 tot 18.00 uur. Naast een ontzettend gezellige dag zit er lunch, diner én een festival shirt bij inbegrepen!

Enthousiast? Neem contact met ons op via onderstaande roze knop! Je ontvangt dan een mail terug van Boris of Ineke

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > Cultuur19 > Leidsche Rijn Festival zoekt barmedewerkers
Over Cultuur19
Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in het Zand: Cultuur19 is actief op diverse locaties in de wijk en brengt cultuur dichtbij de bewoners.

Sinds januari 2017 werkt Cultuur19 vanuit de CultuurCampus aan programma's die culturele ontwikkeling van jong tot oud stimuleren. Programma's die startende kunstenaars in contact brengen met professionals en die hen samen een maakproces laat ingaan. Voor makers met ambitie organiseert Cultuur19 het jaarlijkse Campusfestival in de CultuurCampus.
Deze vacature is verlopen
#24839
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-Festival-zoekt-barmedewerkers/24839 om je aan te melden