Skip Navigation

Cultuur19

Non-profit

Over ons

Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Leidsche Rijn Festival - Parkeerbeheer

Vacature · 8–12 uur/week
Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24792
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-Festival---Parkeerbeheer/24792 om je aan te melden
SamenvattingLeidsche Rijn Festival zoekt parkeerbeheerders! Je verwelkomt de bezoekers en zorgt ervoor dat alle auto's en fietsen netjes geparkeerd worden.
Uitgebreide omschrijving

Meehelpen achter de schermen bij een festival? Kom dan helpen als vrijwilliger bij het Leidsche Rijn Festival. Dit cultuurfestival voor kinderen (en hun ouders) wordt dit jaar door Cultuur19 voor de 18e keer georganiseerd! Dit keer in Castellum Hoge Woerd in Leidsche Rijn op zondag 27 augustus. We kunnen je hulp heel goed gebruiken!

Voor deze functie ben jij verantwoordelijk voor de parkeerplaats. Wie kan ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk auto's en fietsen op ons parkeerterrein passen? Wel zo dat ze allemaal netjes staan. Als parkeerbeheerder ben jij het eerste gezicht van het festival, je verwelkomt dus ook al onze bezoekers!

Het festival duurt één dag en is van 10.00 tot 17.00 uur. We vragen een beschikbaarheid van 9.00 tot ongeveer 18.00 uur. Naast een ontzettend gezellige dag zit er lunch, diner én een festival shirt bij inbegrepen!

Enthousiast? Neem contact met ons op!

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > Cultuur19 > Leidsche Rijn Festival - Parkeerbeheer
Over Cultuur19
Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in het Zand: Cultuur19 is actief op diverse locaties in de wijk en brengt cultuur dichtbij de bewoners.

Sinds januari 2017 werkt Cultuur19 vanuit de CultuurCampus aan programma's die culturele ontwikkeling van jong tot oud stimuleren. Programma's die startende kunstenaars in contact brengen met professionals en die hen samen een maakproces laat ingaan. Voor makers met ambitie organiseert Cultuur19 het jaarlijkse Campusfestival in de CultuurCampus.
Deze vacature is verlopen
#24792
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-Festival---Parkeerbeheer/24792 om je aan te melden