Skip Navigation

Cultuur19

Non-profit

Over ons

Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Leidsche Rijn Festival - Joek de mascotte

Vacature · 8–12 uur/week
Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24791
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-Festival---Joek-de-mascotte/24791 om je aan te melden
SamenvattingJoek, onze mascotte: we zijn op zoek naar 2 personen die in een vogelpak over het festivalterrein willen lopen.
Uitgebreide omschrijving

JOEHOE! Leidsche Rijn Festival zoekt vrijwilligers.

Het Leidsche Rijn Festival komt er weer aan! Hét cultuurfestival in Leidsche Rijn met dit jaar Beestenboel als thema vindt plaats op zondag 27 augustus in Castellum Hoge Woerd. Elk jaar brengt Cultuur19 een prikkelend programma met theater, muziek en workshops voor kinderen tussen 2 en 12 jaar.

Voor deze dag ben ik opzoek naar vrijwilligers. Het festival kan niet bestaan zonder vrijwilligers dus je inzet wordt zeer gewaardeerd!

Wanneer? Zondag 27 augustus 2017
Waar? Castellum Hoge Woerd in Leidsche Rijn

 

Joek, onze mascotte: we zijn op zoek naar 2 personen die in een vogelpak over het festivalterrein willen lopen. We hebben maar één pak dus wanneer je het pak niet draagt begeleid je je collega in het pak.

 

Wat vragen we? Een enthousiaste houding, affiniteit met (jonge) kinderen en een beschikbaarheid op 27 augustus van 9.00 tot 18.00 uur.

Wat bieden we? Een super leuke, gezellige en leerzame dag. Je krijgt van ons genoeg te drinken, een festivalshirt, lunch en avondeten.

Vlak voor het festival is er een vrijwilligersbijeenkomst voor alle vrijwilligers. Hier ontmoet je de andere vrijwilligers en wordt je functie nogmaals uitgelegd door de coördinator.

Mailen kan via onderstaande roze knop.

Hopelijk tot snel. Zin in!

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > Cultuur19 > Leidsche Rijn Festival - Joek de mascotte
Over Cultuur19
Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in het Zand: Cultuur19 is actief op diverse locaties in de wijk en brengt cultuur dichtbij de bewoners.

Sinds januari 2017 werkt Cultuur19 vanuit de CultuurCampus aan programma's die culturele ontwikkeling van jong tot oud stimuleren. Programma's die startende kunstenaars in contact brengen met professionals en die hen samen een maakproces laat ingaan. Voor makers met ambitie organiseert Cultuur19 het jaarlijkse Campusfestival in de CultuurCampus.
Deze vacature is verlopen
#24791
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-Festival---Joek-de-mascotte/24791 om je aan te melden