Skip Navigation

Cultuur19

Non-profit

Over ons

Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Barmedewerker 25 juni

Vacature · 8–16 uur/week
Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#23956
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Barmedewerker-25-juni/23956 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om biertjes te tappen of een appelsap in te schenken voor de jongsten? Dan is dit een vacature voor jou!
Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken voor het CampusFestival een barmedewerker. Mensen betalen met munten, jij verzamelt deze en schenkt de gevraagde drankjes in.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Cultuur19
Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in het Zand: Cultuur19 is actief op diverse locaties in de wijk en brengt cultuur dichtbij de bewoners.

Sinds januari 2017 werkt Cultuur19 vanuit de CultuurCampus aan programma's die culturele ontwikkeling van jong tot oud stimuleren. Programma's die startende kunstenaars in contact brengen met professionals en die hen samen een maakproces laat ingaan. Voor makers met ambitie organiseert Cultuur19 het jaarlijkse Campusfestival in de CultuurCampus.
Deze vacature is verlopen
#23956
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Barmedewerker-25-juni/23956 om je aan te melden