Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Gastvrij en hartelijk...

Vacature · 4–8 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#25175
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Gastvrij-en-hartelijk/25175 om je aan te melden
Samenvatting...ontvang jij de bezoekers van onze locatie, waar het Afasiecentrum Utrecht en Boogh Utrecht De Paraplu zijn gevestigd. Daarnaast weet je binnen-
Uitgebreide omschrijving

...ontvang jij de bezoekers van onze locatie, waar het Afasiecentrum Utrecht en Boogh Utrecht De Paraplu zijn gevestigd. Daarnaast weet je binnenkomende telefoontjes adequaat te beantwoorden of door te verbinden. 

Het Afasiecentrum richt zich op volwassen mensen met communicatieproblemen als gevolg van afasie en biedt professionele begeleiding en multidisciplinaire behandeling.

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, lotgenotencontact, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Wij zijn op zoek naar een gastvrije dame of heer, die het een uitdaging vindt een centrale plek in onze organisatie op charmante wijze in te vullen.

Wij bieden een vrijwilligerscontract, reiskostenvergoeding,  e-learning "Omgaan met de gevolgen van hersenletsel", intervisie-bijeenkomsten en een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s.

De werktijden zijn dinsdag en donderdag van 11.45 tot 16.00 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#25175
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Gastvrij-en-hartelijk/25175 om je aan te melden