Skip Sidebar

Over ons

De Bibliotheek Utrecht is er voor iedereen. Je kunt je hele leven lang bij ons terecht voor je persoonlijke ontwikkeling. We helpen je om zelfstandig en volwaardig te kunnen deelnemen aan de ...

OnderwijsKunst & cultuurSociale rechtvaardigheid
Kwaliteitsonderwijs
Deel

Rondleidingen Bibliotheek de Neude (gratis)

Event · 12 sep 2021, 10:00 - 17:00
3512 AE, Utrecht, Utrecht, Nederland
OnderwijsKunst & cultuurSociale rechtvaardigheid
Kwaliteitsonderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#45063
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/BibliotheekUtrecht/activiteiten/Rondleidingen-Bibliotheek-de-Neude-gratis/45063 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens de Open Monumentendag en het Uitfeest verken je binnen vijftig minuten het voormalige postkantoor én de huidige bieb op de Neude.

Uitgebreide omschrijving

Laat je rondleiden

In het kader van Open Monumentendag én het Uitfeest Utrecht zijn er het weekend van 11 en 12 september gratis rondleidingen in bieb Neude. Ga mee en laat je door ervaren vrijwilligers rondleiden door het gebouw. Ontdek de geheimen van het oude postkantoor en ervaar wat je allemaal in de bieb kunt doen. 


Per rondleiding kunnen er acht bezoekers mee. Wel vooraf aanmelden. Een rondleiding duurt 50 minuten. Zaterdag 11 en zondag 12 september tussen 10.00 en 17.00 uur . Elk half uur begint een nieuwe rondleiding. De rondleidingen van 14.00 en 14.30 uur zijn in het Engels/ The tours that start at 14.00 and 14.30hrs are in English.


Een gratis ticket boeken kan alleen via de website van de bibliotheek Utrecht. (klik 'website' aan de linkerkant van deze pagina)


Alleen dit speciale weekend zijn de rondleidingen gratis te volgen.

Update: Op zaterdag zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

Hoe kom ik er?

Aanmelden kan alleen via: https://www.bibliotheekutrecht.nl/agenda/volwassenen/alle-activiteiten-volwassenen/rondleiding-neude-open-monumentendag-uitfeest-2021volw.html
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
Utrecht > events > Bibliotheek Utrecht > Rondleidingen Bibliotheek de Neude (gratis)

Over Bibliotheek Utrecht

De Bibliotheek Utrecht is er voor iedereen. Je kunt je hele leven lang bij ons terecht voor je persoonlijke ontwikkeling. We helpen je om zelfstandig en volwaardig te kunnen deelnemen aan de maatschappij. Je kunt bij ons lezen, leren en je informeren. Wij stimuleren je om kennis te maken met literatuur, cultuur en de maatschappij.

Powered by Deed‌mob Tools ·