Skip Sidebar
Averechts

Averechts

Non-profit

Over ons

In Café Averechts kun je zorgeloos aan de bar hangen en toch iets voor de wereld betekenen. Wij geven namelijk al onze winst weg. En dat doen we op twee manieren. Allereerst hebben we de fooienpot ...

Buurt & omgeving
Deel

dinsdag Open Mic

Event · 6 nov 2018, 20:00
Lijsterstraat 49, 3514 EE Utrecht, Netherlands
Buurt & omgeving
Deze event is verlopen
Deel event
#26542
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Averechts/activiteiten/dinsdag-Open-Mic/26542 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Elke dinsdagavond is er een open mic avond in Café Averechts. Vanaf 8 uur kan je je inschrijven.

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > Averechts > dinsdag Open Mic

Over Averechts

In Café Averechts kun je zorgeloos aan de bar hangen en toch iets voor de wereld betekenen. Wij geven namelijk al onze winst weg. En dat doen we op twee manieren. Allereerst hebben we de fooienpot. Iedere twee maanden hebben wij een project dat wij steunen. De voorwaarden: geen overhead, concreet, origineel, wereldverbeterend en zelfredzaamheidbevorderend.Hoe werkt het? Jij geeft fooi. Bij voorkeur zo veel mogelijk. Aan de muur achter de bar staat waar je fooi naar toe gaat. Dat geld van jou doen we in een pot. En na twee maanden verdubbelen we het bedrag en sturen het naar het goede doel. Enfin, simpel en helder. Dan is er nog de winst. Methode twee. Uiteraard, van de winst betalen we onze energierekening, en de drank en zo, maar de rest geven we ook weg. En waar dat heen gaat, kun je ook zien: op het prikbord.

Er werken alleen vrijwilligers bij cafe Averechts. Achter de bar en in de keuken, want op zondag toveren we het cafe om tot een eetcafe. Verder is muziek, poezie, kunst en allerlei thema cafes.

Een gezellig cafe met een goed hart dus!
Deze event is verlopen
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)