Skip Navigation
Over ons

AORTA is het onafhankelijk platform voor ontwerp van de leefomgeving van Utrecht. Met een gevarieerde programmering verbinden wij de creatieve industrie en wetenschap met (landelijk en stedelijk)...

Cultuur & Kunst
Deel

Vrijwilliger boekingen tours gezocht!

Vacature · 4–8 uur/week
Ganzenmarkt 3, 3512 GG Utrecht, Netherlands
Administratie
Deze vacature is verlopen
#23182
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Architectuurcentrum-AORTA/activiteiten/Vrijwilliger-boekingen-tours-gezocht/23182 om je aan te melden
SamenvattingDraag jij de stad en haar architectuur een warm hart toe? Vind je het leuk mensen te woord te staan die de stad willen ontdekken?
Uitgebreide omschrijving

Architectuurcentrum AORTA is op zoek naar een vrijwilliger voor de boekingen van tours en activiteiten, die het team komt versterken voor 4 tot 8 uur per week. Ben je graag het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en deelnemers aan onze tours? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Wat is AORTA

AORTA is het onafhankelijk platform voor architectuur en stedenbouw in de stad Utrecht. Met uiteenlopende activiteiten betrekt AORTA een breed publiek bij de ruimtelijke ontwikkelingen van de stad en regio. We organiseren het hele jaar door bijeenkomsten, lezingen, rondleidingen, onderzoek, educatieve lessen en workshops. Daarnaast organiseert AORTA de Utrechtse Dag van de Architectuur.

Werkzaamheden

Je bent als vrijwilliger boekingen en activiteiten het eerste aanspreekpunt van de organisatie op het gebied van rondleidingen en programma-activiteiten. Je neemt de telefoon op, staat geïnteresseerden te woord, registreert de boekingen voor activiteiten en handelt aanvragen voor onze rondleidingen af. Omdat we soms ook aanvragen uit het buitenland krijgen, is het nodig dat je in het Engels klanten te woord kunt staan. De boekingen van de rondleidingen en activiteiten worden in de computer en per email vastgelegd. Je werkt zelfstandig en hebt, samen met de andere vrijwilligers, een eigen werkplek.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een hands-on vrijwilliger die graag mensen te woord staat. Je kunt werken met programma’s als Word, Excel en eventueel Photoshop, of kunt je dit snel eigen maken. Je hebt een proactieve houding en bent in staat zelfstandig taken uit te voeren. Je vindt het leuk om zo nu en dan te ondersteunen bij weekend en avondproducties, zoals de Dag van de Architectuur. Je hebt interesse in architectuur en ruimtelijke ontwikkelingen en woont bij voorkeur in of nabij de stad Utrecht.

Wat bieden wij?

We bieden je een informele werkomgeving, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling bij een organisatie met een breed maatschappelijk draagvlak. Een dynamische rol waarin je dagelijks schakelt tussen klanten, architectuurgidsen, geïnteresseerden in activiteiten en de projectleiders van de organisatie. Een vaste werkplek midden in hartje Utrecht op ons fijne kantoor in het oude Stadhuis aan de gracht. Beperkte reiskostenvergoeding is mogelijk.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Mail ons in het kort wat je aanspreekt in deze vacature en wie je bent. We nemen zsm contact met je op. De werkzaamheden starten aan het einde van dit jaar.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Architectuurcentrum AORTA
AORTA is het onafhankelijk platform voor ontwerp van de leefomgeving van Utrecht. Met een gevarieerde programmering verbinden wij de creatieve industrie en wetenschap met (landelijk en stedelijk) beleid, bouwende partijen, lokale initiatieven, bewoners en politiek rond ruimtelijke vraagstukken. We doen dit samen met een breed netwerk van organisaties, bedrijven, kennisinstellingen en bewonersplatforms.
Deze vacature is verlopen
#23182
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Architectuurcentrum-AORTA/activiteiten/Vrijwilliger-boekingen-tours-gezocht/23182 om je aan te melden