Navigatie overslaan
Post | januari 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Wat is jouw goede voornemen?

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Met een vers nieuw jaar voor de boeg is dit het moment om over te gaan op actie. Als het doen van vrijwilligerswerk nog niet op jouw lijstje met goede voornemens staat, dan mag je die nu toevoegen. Met ruim 35 jaar ervaring weten wij hoe belangrijk en waardevol de inzet van vrijwilligers is. We helpen je dan ook graag om jouw goede voornemens om te zetten in daden. Want: vrijwilligerswerk is vooral ook erg leuk!

 

Talentscan

Via de talentscan op onze website kun je kijken hoe je jouw talenten kunt inzetten. De scan laat je zien welk vrijwilligerswerk bij je past zodat je in onze vacaturebank gerichter kunt zoeken. 

 

Vrijwilligerspool

Met een aanmelding voor de vrijwilligerspool laat je organisaties weten dat je beschikbaar bent en openstaat voor vrijwilligerswerk. Organisaties kunnen jou dan actief benaderen voor een vacature. In je vrijwilligersprofiel geef je aan voor welke doelen/activiteiten je benaderd wil worden voor een goede match.

 

Vacaturebank

In onze digitale vacaturebank plaatsen veel Utrechtse organisaties hun vacatures. In de vacaturebank kun je niet alleen zoeken op interesse en activiteit maar ook op tijdsduur, locatie en doelgroep. We weten zeker dat onze vacaturebank een vrijwilligersplek heeft die bij jou past!

 

Persoonlijk advies

Wil je liever persoonlijk advies of heb je hulp nodig bij het vinden van passend vrijwilligerswerk? Dan kun je contact met ons opnemen voor een persoonlijk (telefonisch) gesprek. Dit kan via dit formulier


Welke van de ruim 700 vacatures sluit het best bij jou aan? Wij helpen je graag :)!

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·