Navigatie overslaan
Post | september 2023 | Trofee juryleden 2023 | 1 min lezen

Sewan Mumcuyan - jury 2023

Op 7 december reiken wij de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2023 uit. De winnaars worden gekozen door de jury. In deze serie stellen we ze aan je voor! Maak kennis met: Sewan Mumcuyan, directeur-bestuurder bij de Stadsschouwburg Utrecht.


Sewan, wat is jouw binding met Utrecht?

Ik werk sinds een aantal maanden in Utrecht als directeur-bestuurder bij de Stadsschouwburg en woon nu ook parttime in Utrecht. Mijn binding met Utrecht is dus in ontwikkeling en ik ben de stad nog volop aan het ontdekken. Het groen rondom Utrecht vind ik in ieder geval prachtig en heeft iets ongerepts. En mijn favoriete plek in de stad is natuurlijk de Stadsschouwburg!


Wat is jouw mooiste vrijwilligersmoment en waarom?

Ik zit zelf vrijwillig in een aantal besturen en raden van toezicht van culturele organisaties, waaronder het bestuur van Raymi Sambo Maakt. De première van de voorstelling ‘Ik zeg toch sorry’ in theater Kikker vond ik erg indrukwekkend. De voorstelling gaat over slavernij en onze gedeelde geschiedenis, een relevant en belangrijk onderwerp.   


Wat is jouw motivatie om deel te nemen aan deze jury?

De Vrijwilligerstrofee vind ik een mooi instrument om positieve aandacht rondom vrijwilligerswerk te genereren. Er zijn al veel vrijwilligers, maar nog meer een vanzelfsprekendheid worden dat men zich vrijwillig inzet. Met de Stadsschouwburg zijn we ook aan het kijken naar hoe we met vrijwilligers kunnen gaan werken dus hopelijk is dit ook een mooie brug.


Je hebt nog tot 20 oktober de tijd om jouw favoriete vrijwilliger of organisatie op te geven voor de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2023!

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·