Navigatie overslaan
Post | juni 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Hester Assen verbeterde haar vacatures en vrijwilligers overeenkomsten met succes

Hester Assen is gemeenteraadslid en daarnaast ook twee dagen per week werkzaam bij Stichting Leergeld. Deze stichting biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hester werkt hier als coördinator interne zaken en is o.a. verantwoordelijk voor vrijwilligerswerving.

 

De ambitieuze Hester merkte dat er (te) weinig reacties kwamen op de vacatures die ze hadden uitstaan voor nieuwe vrijwilligers. En dit terwijl ze hard mensen nodig hadden! Ze besloot in actie te komen en onze collega Moyra bood op dat moment hulp. Samen hebben ze de vacatures doorgelopen. Titels, tekst en beeld zijn aangepast waardoor de vacatures aantrekkelijker werden. Daarnaast is de spotlight optie van VC Utrecht belangrijk. Hiermee wordt meer aandacht voor een vacature gevraagd op de website en socialmediakanalen van VC Utrecht. 

 

De acties hebben hun vruchten afgeworpen want er kwamen meer reacties op de vacatures! Inmiddels zijn er nieuwe vrijwilligers gestart en kan Stichting Leergeld meer van haar diensten aanbieden. Heb je ook vragen over jullie vacatures, vrijwilligersovereenkomsten of een ander onderwerp? Onze adviseurs staan voor je klaar! Mail naar [email protected] of bel ons op 0302312289.


Foto door MediaMaker VC Utrecht |Boukje Jansen van Galen

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·