Welkom bij de Beursvloer 2021

De Beursvloer is hét maatschappelijke netwerkevent van het jaar. Tijdens de Beursvloer ontmoeten bedrijven, lokale overheden, zzp'ers en maatschappelijke organisaties elkaar. En het leuke is, door deze ontmoetingen ontstaan de meest verrassende matches!


Dit jaar ontmoeten we elkaar weer in een live event. Maar hoe werkt het? Hieronder vertellen we je alvast wat je kunt verwachten tijdens de Beursvloer 2022.


We zien je graag op 24 mei a.s. om 15:00 in de Bibliotheek aan de Neude

Hoe ziet de Beursvloer er dit jaar uit?

Dit jaar ontmoeten we elkaar in de Bibliotheek aan de Neude.

In de centrale hal is er speciaal voor de Beursvloer plek gemaakt!


Maar dat is niet het enige. We hebben ook een extra "inspiratie" ruimte waarbij we laten zien wat er allemaal zou kunnen gebeuren nadat je een match hebt gemaakt.

Drie tips voor een geslaagde Beursvloer

Bereid je pitch voor


Je hebt weinig tijd om jouw hele verhaal te vertellen. Bereid je daarom goed voor om in een korte pitch te vertellen wie je bent en wat je nodig hebt of wat je kunt aanbieden!

Om je hierbij te helpen bieden we voorafgaand aan de Beursvloer een cursus pitchen aan. Je scherpt jouw verhaal aan en je kunt alvast een keertje oefenen met een coach!

Meld je onderaan deze pagina aan voor de cursus!

Maak je vraag (of aanbod) zo concreet mogelijk

Hoe duidelijker de vraag, hoe gemakkelijker het is om daar iemand bij te vinden.

Misschien wil je een heel speelbos aanleggen, maar als dat je vraag is, dan reageren mensen mogelijk niet zo snel. Maak je vraag daarom klein zoals: "Ik heb hout nodig voor een hut, wie heeft er sloophout?" of "Heeft er iemand pannen voor een kookworkshop?"

Dus onthoud: hoe concreter, hoe beter!

Neem contact op met je match

Als je een match hebt gemaakt, is het belangrijk dat jullie concrete afspraken maken over het vervolg. Het is wel eens voorgekomen dat een bedrijf niet meer wordt gebeld na een match. Dat is natuurlijk zonde! Je kunt je match dan niet verzilveren en een bedrijf heeft tijd geïnvesteerd om jou te helpen. Dus neem zo snel mogelijk contact op!

Wij brengen jullie match graag in beeld door een fotograaf. Daarmee zetten we zowel de organisatie als het bedrijf dat jou helpt in het zonnetje!

Korte uitleg Beursvloer

Als je je hebt aangemeld voor het event heb je de vraag gekregen om je vraag of aanbod kenbaar te maken. En dit is in verschillende categorieën onderverdeeld waardoor de hoekmannen -en vrouwen jullie op weg kunnen helpen naar de juiste match.


Maar misschien weet je nog helemaal niet of je iets aan te bieden hebt, of kom je erachter dat je nog veel meer kunt vragen dan je vooraf dacht omdat je een bedrijf of organisatie ziet waarvan je het bestaan niet weet!


We zouden het dan ook erg leuk vinden als je dit jaar duidelijk kenbaar maakt van welke organisatie of bedrijf je bent.


Trek iets herkenbaars aan, neem iets ludieks mee of bedenk een korte pitch van een maximaal een minuut om plenair te delen!Heb je moeite met pitchen? Meld je dan aan voor de korte pitch-workshop. Daarmee stomen we je in een uurtje klaar om jouw verhaal zo goed mogelijk te kunnen vertellen!

Spelregels!

Het is natuurlijk geweldig dat we met zo veel mensen tegelijk gaan matchen op de Beursvloer. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je je match ook echt verzilverd!


Om jou tijdens de Beursvloer op weg te helpen zijn er hoekmannen aanwezig. Zij zijn duidelijk herkenbaar! De hoekmannen weten welke vragen en welk aanbod er allemaal beschikbaar is. Zij kunnen jou verwijzen naar de juiste personen of je helpen om de juiste personen te vinden.


Ben je nog niemand tegengekomen die matcht met jouw vraag of aanbod, hang dan op het prikbord een briefje. Dan kunnen we later alsnog helpen om de juiste match te maken!


Heb je wel iemand gesproken met wie je een match kunt maken? Loop dan met diegene naar de notaris om jouw match te verzilveren! (En laat een foto van jezelf en je matchpartner maken)Herkenbaarheid

Laat zien wie je bent en van welke organisatie of bedrijf je bent. Misschien heb je bedrijfskleding of een herkenbaar item waar duidelijk op staat van welk bedrijf of welke organisatie je bent. Wie weet is er een potentiële match die speciaal jou op zoek is!

Vragen

Vind hieronder de FAQ

Meld je hieronder aan voor de workshop "Leer jezelf pitchen"

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

De beursvloer 2021 wordt georganiseerd door