Skip Navigation
Over ons

Welkom bij Buurthuis De Nieuwe Jutter, het buurthuis dóór en vóór de buurt!

Wij zijn een buurthuis in Rivierenwijk in Utrecht. Een bijzonder buurthuis want wij, de bewoners uit Rivierenwijk, beheren...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

buurthuis de nieuwe jutter zoekt een betrokken penningmeester

Vacature · 2 uur/week
Amerhof 66, 3522 TR Utrecht, Netherlands
Administratie
Deze vacature is verlopen
#25724
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/buurthuis-de-nieuwe-jutter/activiteiten/buurthuis-de-nieuwe-jutter-zoekt-een-betrokken-penningmeester/25724 om je aan te melden
SamenvattingWij zijn op zoek naar een penningmeester. Iemand die de inkomsten en uitgaven van De Nieuwe Jutter beheert en zitting neem in het bestuur.
Uitgebreide omschrijving

De Nieuwe Jutter is een stichting met een betrokken bestuur op afstand. Het bestuur wordt gevormd door een groep actieve, gepassioneerde en deskundige vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar een penningmeester. Iemand die de inkomsten en uitgaven van De Nieuwe Jutter beheert en zitting neem in het bestuur. Het bestuur vergadert 1 x 6 weken ca. 2 uur.

Wie zoeken wij? We zoeken iemand, liefst uit de wijk (of betrokken bij de wijk), met een hart voor maatschappelijk ondernemen. Iemand die zich graag bezighoudt met (financiële) maatschappelijke vraagstukken en zijn/haar tijd en energie wil steken in het verder ontwikkelen van De Nieuwe Jutter.

De werkzaamheden van de penningmeester omvatten:

  1. * versturen beperkt aantal nota’s per maand
  2. * controleren barinkomsten en -afdrachten
  3. * voorbereidingsuren van financiële overzichten voor de bestuursbijeenkomsten en jaarstukken (begroting, jaarrekening).

De beheergroep verzorgt zelf een aantal financieel administratieve taken in eigen beheer (kas- en huuradministratie). Daarnaast wordt De Nieuwe Jutter ondersteunt door een administratiekantoor voor de dagelijkse administratie.

Inschatting tijdsinvestering taken van de penningmeester:

  1. * wekelijks: gemiddeld 2 uur (inclusief voorbereiding bestuursstukken)
  2. * 1x per 6 weken 2 uur bestuursvergadering
  3. * Jaarlijks: 30 uur voor jaarrekening, subsidieaanvragen, begrotingen e.d.
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Buurthuis de Nieuwe Jutter > buurthuis de nieuwe jutter zoekt een betrokken penningmeester
Over Buurthuis de Nieuwe Jutter
Welkom bij Buurthuis De Nieuwe Jutter, het buurthuis dóór en vóór de buurt!

Wij zijn een buurthuis in Rivierenwijk in Utrecht. Een bijzonder buurthuis want wij, de bewoners uit Rivierenwijk, beheren met elkaar dit buurtcentrum Wij willen dat onze Nieuwe Jutter een plek is waar mensen graag komen om anderen te ontmoeten en waar zij zich welkom voelen. Daarvoor zetten vele vrijwilligers zich in.

Ontmoetingen gebeuren bij een bakje koffie of een drankje, tijdens maaltijden en bij de diverse activiteiten die mensen zelf in ons buurthuis organiseren. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en hoe je ook denkt: iedereen is van harte welkom. Wel verwachten we van bezoekers dat zij respect tonen voor elkaar en zich houden aan onze huisregels.

Activiteiten die georganiseerd worden variëren van yogales, line dance en zangkoor tot biljarten, Volksdansen, Arabische les, Arabische huiswerkondersteuning, kaarten en nog veel meer. En niet te vergeten de feestavonden, buurtmaaltijden, Iftar-en Pinkstermaaltijd. Ook bij het jaarlijkse wijkfeest en de burendag is ons buurthuis betrokken. Het afgelopen jaar was De Nieuwe Jutter twee maal de plek waar afscheid kon worden genomen van een overleden buurtbewoner.

Naast de vaste activiteiten staat het buurthuis open als werkplek voor zzp-ers, voor vergaderingen, cursussen, lezingen, conferenties of andere bijeenkomsten.
Deze vacature is verlopen
#25724
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/buurthuis-de-nieuwe-jutter/activiteiten/buurthuis-de-nieuwe-jutter-zoekt-een-betrokken-penningmeester/25724 om je aan te melden