Skip Navigation

Villa Vrede

Non-profit

Over ons

Villa Vrede is een dagopvang en activiteitencentrum voor mensen zonder papieren in Hoograven, Utrecht. Het doel van Villa Vrede is om mensen zonder verblijfsvergunning een plek bieden waar ze mensen...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Eye Am – Villa Vrede

Event · 6 apr 2019, 14:00 - 19:00
Wijnesteinlaan 4, 3525 AL Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden event.
#26325
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Villa-Vrede1/activiteiten/Eye-Am--Villa-Vrede/26325 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Villa Vrede viert op  6 april 2019 haar 5 jarig lustrum en heropening.

In de afgelopen periode is Villa Vrede fors verbouwd en heeft er een interne verhuizing plaatsgevonden. We zijn blij en dankbaar dat we als Villa Vrede een nieuwe plek in het Motion Centrum (voorheen het Marcuscentrum) hebben gekregen.

Villa Vrede is al 5 jaar een plek waar mensen zonder papieren een gezicht krijgen en gezien worden. Dat is er ook de reden van dat we voor deze lustrumviering het thema “Eye AM” hebben gekozen. Samen maken we Villa Vrede en voor Villa Vrede geldt dat je er mag er zijn en dat je wordt gezien!

Villa Vrede staat voor grenzeloze gastvrijheid en dat willen we tijdens de lustrumbijeenkomst op 6 april ook benadrukken. Daarom nodigen we je van harte uit om op 6 april een kijkje te komen nemen in het vernieuwde Villa Vrede, te genieten van muziek en dans, een drankje en een hapje. Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom. Om 14.30 uur is de formele heropening en daarna is er muziek en dans. We hopen dat je erbij kunt zijn!

Namens Villa Vrede,  [email protected], 030-8778095

Hoe kom ik er?
Utrecht > events > Villa Vrede > Eye Am – Villa Vrede
Over Villa Vrede
Villa Vrede is een dagopvang en activiteitencentrum voor mensen zonder papieren in Hoograven, Utrecht. Het doel van Villa Vrede is om mensen zonder verblijfsvergunning een plek bieden waar ze mensen kunnen ontmoeten, zich kunnen ontspannen en verder kunnen ontwikkelen. Een plek om simpelweg te zijn, een gezicht te krijgen, zich veilig te voelen, een sociaal netwerk te kunnen opbouwen en gestimuleerd te worden tot zelfredzaamheid.

Hoe we dit doen? Door een huiskamer te bieden waar men altijd welkom is. Door dagelijks een warme maaltijd te koken en samen het huishouden te draaien. En door activiteiten op te zetten; van taalles tot naailes en van informatiebijeenkomsten over mensenrechten tot anti-stress groepen.

Villa Vrede wordt door ongeveer 60 vrijwilligers, waaronder mensen uit de doelgroep, en 3 betaalde krachten gerund.

Villa Vrede is kortom een plek waar iedereen zich welkom mag voelen.
Dit is een verleden event.
#26325
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Villa-Vrede1/activiteiten/Eye-Am--Villa-Vrede/26325 om je aan te melden