Skip Navigation
Skip Sidebar
Villa Vrede

Villa Vrede

Non-profit

Over ons

Villa Vrede is een dagopvang en activiteitencentrum voor mensen zonder papieren in Hoograven, Utrecht. Het doel van Villa Vrede is om mensen zonder verblijfsvergunning een plek bieden waar ze mensen ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel
Beter een goede buur én een verre vriend

Beter een goede buur én een verre vriend

Evenement · 25 sep 2015, 14:00
Wijnesteinlaan 4, 3525 AL Utrecht, Netherlands
WelzijnKinderen & JongerenVluchtelingen & Minderheden
Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement
Villa Vrede
#26220
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Villa-Vrede1/activiteiten/Beter-een-goede-buur-en-een-verre-vriend/26220 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vrijdag 25 september vieren we Burendag in Villa Vrede.

Tijdens burendag willen we vrienden, bekenden en buren van ons uitnodigen om elkaar te ontmoeten. 

Dit jaar staat de burendag in het teken van sport. We gaan met groep 8 van de Da Costa school sporten en na schooltijd staan de deuren voor jullie allemaal open. Op deze dag kun je ook helpen om een deel van de Romeinse LINIE te mozaïeken (Limes Hoograven)

Van harte welkom van 14.00-17.00 om samen met ons te sporten, mozaïeken en natuurlijk te genieten van een hapje en een drankje. 

Welkom

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement
evenementen > Villa Vrede > Beter een goede buur én een verre vriend

Over Villa Vrede

Villa Vrede is een dagopvang en activiteitencentrum voor mensen zonder papieren in Hoograven, Utrecht. Het doel van Villa Vrede is om mensen zonder verblijfsvergunning een plek bieden waar ze mensen kunnen ontmoeten, zich kunnen ontspannen en verder kunnen ontwikkelen. Een plek om simpelweg te zijn, een gezicht te krijgen, zich veilig te voelen, een sociaal netwerk te kunnen opbouwen en gestimuleerd te worden tot zelfredzaamheid.

Hoe we dit doen? Door een huiskamer te bieden waar men altijd welkom is. Door dagelijks een warme maaltijd te koken en samen het huishouden te draaien. En door activiteiten op te zetten; van taalles tot naailes en van informatiebijeenkomsten over mensenrechten tot anti-stress groepen.

Villa Vrede wordt door ongeveer 60 vrijwilligers, waaronder mensen uit de doelgroep, en 3 betaalde krachten gerund.

Villa Vrede is kortom een plek waar iedereen zich welkom mag voelen.