Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Word jij gastvrouw/heer in een huiskamer voor mensen met dementie?

Vacature · 1–8 uur/week
Perudreef 8, 3563 VA Utrecht, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24282
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Word-jij-gastvrouwheer-in-een-huiskamer-voor-mensen-met-dementie/24282 om je aan te melden
SamenvattingOndersteunen van oudere mensen met dementie bij de maaltijden, het koffiemoment of bij kleine activiteiten.
Uitgebreide omschrijving

In de Zonnehoek wonen mensen met dementie zoveel mogelijk 'net als thuis'. Overdag verblijven de bewoners in één van de drie gezellige huiskamers, waar zij samen eten, praten, koffie drinken en andere activiteiten doen. Wij zoeken nog vrijwilligers die onze bewoners tijdens de avondmaaltijd komen ondersteunen en daarna een activiteit doen met onze bewoners en hen gezelschap willen houden.

Weet je niet of dit iets voor je is? Probeer het gewoon eens een paar weken! Vragen stellen over deze vacature mag ook, stuur gerust een berichtje.


Taken:

  • helpen met de maaltijden
  • koffie drinken met onze bewoners
  • een praatje maken en de bewoners aandacht geven
  • een potje sjoelen of een ander spelletje doen
  • bij activiteiten helpen


De beschikbare werktijden zijn: 

In overleg.


Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering


Wie zijn wij:

Zuylenstede is een woonzorgcentrum in de wijk Overvecht. Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede > Word jij gastvrouw/heer in een huiskamer voor mensen met dementie?
Over Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24282
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Word-jij-gastvrouwheer-in-een-huiskamer-voor-mensen-met-dementie/24282 om je aan te melden