Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Wie wil ons helpen met de bezorging van de post en de was?

Vacature · 1–2 uur/week
Perudreef 8, 3563 VA Utrecht, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23740
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Wie-wil-ons-helpen-met-de-bezorging-van-de-post-en-de-was/23740 om je aan te melden
Samenvatting3 à 4 keer per week de post(pakjes) en schone was voor bewoners naar de betreffende afdeling brengen (zonder contact met de bewoner).
Uitgebreide omschrijving

Om te zorgen dat het zorgpersoneel van Zuylenstede zich in deze moeilijke tijd zo veel mogelijk kan richten op de gezondheid en het welzijn van de bewoners, zoeken we voor enige tijd enkele vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het sorteren en bezorgen van de post en het bezorgen van de post. Let wel: je komt hierbij niet in aanraking met onze cliënten, maar doet de post in de brievenbussen en zet de was/pakjes voor de deur van de bewoners.

We hopen twee vrijwilligers te vinden die samen de dagen onderling kunnen verdelen. Het gaat dus om 3 à 4 dagen per week.

Dit vrijwilligerswerk kost in totaal ongeveer een uur à 1,5 uur. De ideale starttijd is 15.30 uur, omdat dan de meeste post en schone was binnen is.

Je werkt in principe alleen, we willen uiteraard met zo min mogelijk mensen aanwezig zijn. Wel heb je een vast contactpersoon, aanwezig binnen Zuylenstede.

Uiteraard staat de gezondheid van zowel bewoners als vrijwilliger voorop. De bewoners met Corona en Corona klachten bevinden zich op een aparte afdeling, waar je als vrijwilliger niet komt. Bewoners die verdacht zijn van Corona moeten in hun eigen appartement blijven en kom je niet tegen in het gebouw. Wel zul je wellicht andere bewoners van Zuylenstede tegenkomen. Maar ook hier gelden de regels die landelijk gelden. Ook zijn er zijn afspraken voor het liftgebruik; max 2 personen in de lift. In principe kan je afstand bewaren. Er zijn mondkapjes en beschermende kleding beschikbaar, mocht je daar gebruik van willen maken.

Voor je aan de slag gaat, heb je eerst een gesprek met de coördinator vrijwilligerswerk, waarbij je al je vragen kunt stellen. Kun je dit voor een kortere periode doen, bijvoorbeeld twee weken, neem dan ook gerust contact op. Eventuele reiskosten worden (tot een maximumbedrag) vergoed.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede > Wie wil ons helpen met de bezorging van de post en de was?
Over Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23740
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Wie-wil-ons-helpen-met-de-bezorging-van-de-post-en-de-was/23740 om je aan te melden