Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Wie wil in de avonduren bij onze receptie zitten?

Vacature · 4–8 uur/week
Perudreef 8, 3563 VA Utrecht, Netherlands
ReceptieGastheer/vrouwAnder werkToezichtAnders
Lezen & schrijvenNederlands
#25071
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Wie-wil-in-de-avonduren-bij-onze-receptie-zitten/25071 om je aan te melden
SamenvattingTussen 17.00 en 21.00 uur bezoekers registreren en een gezondheidsverklaring laten invullen (je zit in een afgeschermde ruimte)
Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken vrijwilligers die op dinsdag, donderdag, vrijdag of zondag tussen 17.00 uur en 21.00 uur (of eventueel 20.00 uur) bij de receptie willen zitten om bij bezoekers een gezondheidscheck af te nemen. Op deze manier willen we, in lijn met het advies van de GGD, zoveel mogelijk waarborgen dat mensen die op bezoek komen klachtenvrij zijn en niet in contact zijn geweest met personen met een coranabesmetting.


Op dit moment zijn wij in Zuylenstede coronavrij. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je als vrijwilliger op een zo veilig mogelijke manier kunt werken. Wij houden je als vrijwilliger steeds goed op de hoogte van de situatie en de richtlijnen die daarbij passen. Mondkapjes zijn verplicht en verkrijgbaar bij de receptie.Taken:

  • bezoekers welkom heten
  • een gezondheidsverklaring afnemen bij de bezoekers en mensen vragen om de handen te ontsmetten


De beschikbare werktijden zijn: 

in elk geval dinsdag, donderdag, vrijdag of zondag, maar ook op andere dagen kunnen we regelmatig iemand inzetten.


Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zijn
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering


Wie zijn wij:

Zuylenstede is een woonzorgcentrum in de wijk Overvecht. Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede > Wie wil in de avonduren bij onze receptie zitten?
Over Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
#25071
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Wie-wil-in-de-avonduren-bij-onze-receptie-zitten/25071 om je aan te melden