Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Maak je een van onze bewoners blij met je bezoek?

Vacature · 1–2 uur/week
Perudreef 8, 3563 VA Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
#24224
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Maak-je-een-van-onze-bewoners-blij-met-je-bezoek/24224 om je aan te melden
SamenvattingPraten, wandelen, een spelletje doen of een kopje koffie drinken met een bewoner van Zuylenstede.
Uitgebreide omschrijving

Als bezoekvrijwilliger word je gekoppeld aan een bewoner van ons zorgcentrum, die heeft aangegeven graag bezoek te willen ontvangen. Vaak vinden mensen het fijn om buiten te wandelen, samen in gesprek te zijn of gezamenlijk een spel te doen. Dit alles in overleg met de bewoners en de verzorging.

Zou je dit werk willen doen (frequentie en tijden in overleg), reageer dan snel op deze vacature, want wij hebben diverse bewoners die je blij kunt maken met je bezoek!


Taken:

  • wandelen
  • praatje maken en koffie drinken
  • spelletje doen
  • in overleg met de bewoner

De beschikbare werktijden zijn: 

In overleg met de bewoner

Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering


Wie zijn wij:

Zuylenstede is een woonzorgcentrum in de wijk Overvecht. Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede > Maak je een van onze bewoners blij met je bezoek?
Over Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
#24224
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Maak-je-een-van-onze-bewoners-blij-met-je-bezoek/24224 om je aan te melden