Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Help mee bij 'Koffie met de buren'!

Vacature · 2–4 uur/week
Perudreef 8, 3563 VA Utrecht, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24821
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Help-mee-bij-Koffie-met-de-buren/24821 om je aan te melden
SamenvattingKom koffie drinken met onze bewoners en help hen om met elkaar in gesprek te komen.
Uitgebreide omschrijving

Vertrouwde gezichten, een lekker kopje koffie en een fijn gesprek: twee keer per week ontmoeten onze cliënten elkaar op hun eigen woonlaag om samen koffie en thee te drinken. Daarbij zijn altijd twee vrijwilligers aanwezig die helpen onze bewoners op te halen, drankjes in te schenken en met elkaar in gesprek te komen.


Heb je affiniteit met ouderen, ben je geduldig, respectvol en vriendelijk en kun je goed luisteren? Spreek je goed Nederlands? Houd je je aan gemaakte afspraken en kun je zelfstandig en taakgericht werken? Kom dan ons team versterken!

Natuurlijk mag je ook eens vrijblijvend meekijken met een andere vrijwilliger die dit al langer doet. Aarzel niet en reageer op deze leuke vrijwilligersfunctie waar je veel van opsteekt!


Taken:

 • zithoek op de verdieping voorbereiden
 • koffie en thee ophalen uit het restaurant
 • bewoners ophalen van kamers
 • koffie/thee schenken
 • bewoners stimuleren om met elkaar in gesprek te komen
 • achteraf bewoners terugbrengen naar hun kamers
 • opruimen


De beschikbare werktijden zijn: 

Dinsdag 9.30-12.00 uur


Wat hebben wij te bieden:

 • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen.
 • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
 • Een inwerk- en kennismakingsperiode
 • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
 • WA en ongevallen verzekering


Wie zijn wij:

Zuylenstede is een woonzorgcentrum in de wijk Overvecht. Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24821
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Help-mee-bij-Koffie-met-de-buren/24821 om je aan te melden