Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Help je mee bij avondactiviteiten voor ouderen?

Vacature · 1–3 uur/week
Perudreef 8, 3563 VA Utrecht, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25193
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Help-je-mee-bij-avondactiviteiten-voor-ouderen/25193 om je aan te melden
SamenvattingHelp mee om de avondactiviteiten voor de bewoners van ons woonzorgcentrum goed te laten verlopen!
Uitgebreide omschrijving

Een concert, een dans- of een filmavond, - ook ‘s avonds zijn er af en toe gezellige activiteiten voor de bewoners van woonzorgcentrum Zuylenstede.

Help jij mee om deze activiteiten goed te laten verlopen?

Je bereidt de ruimte voor samen met onze activiteitenbegeleiders, haalt cliënten op van hun appartement, serveert drankjes en helpt bij het opruimen.

 

De beschikbare werktijden zijn: 

18.00-21.30 uur (dag in overleg met de begeleiders welzijn)


Wat vragen wij:

Heb jij affiniteit met ouderen en goede sociale vaardigheden? Houd je je aan gemaakte afspraken? Beheers je de Nederlandse taal voldoende om een eenvoudig gesprek te kunnen voeren? Kun je zelfstandig en taakgericht werken? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering
  • Ondersteuning door middel van workshops of trainingen


Wie zijn wij:

Zuylenstede is een woonzorgcentrum in de wijk Overvecht. Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede > Help je mee bij avondactiviteiten voor ouderen?
Over Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25193
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Help-je-mee-bij-avondactiviteiten-voor-ouderen/25193 om je aan te melden