Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Kom jij bij ons op de koffie?

Vacature · 1–4 uur/week
Hof Van Transwijk 16, 3526 XB Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#23367
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Transwijk/activiteiten/Kom-jij-bij-ons-op-de-koffie/23367 om je aan te melden
SamenvattingHet is altijd fijn als er iemand op de koffie komt. Ben jij die enthousiaste buurman/ buurvrouw dan ben je van harte welkom!
Uitgebreide omschrijving

Binnen Transwijk hebben we een afdeling waar een groep dementerende ouderen wonen.

In een kleine woongroep van zes ouderen, leven zij met elkaar. Dit ondersteund door mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers.

Voor onze cliënten is het altijd fijn als er iemand op de koffie komt in een van de huiskamers. Ben jij die enthousiaste buurman/ buurvrouw dan ben je van harte welkom. Als je tijdens je bezoek ook graag de handen uit de mouwen steekt vinden we het fijn dat u helpt bij de voorkomende werkzaamheden. (maar het hoeft niet!)

Dag en tijd kunnen we bepalen in onderling overleg. Deze taak is ook heel goed mogelijk als u op wisselende momenten beschikbaar bent.

Taken:

  • Aandacht geven aan de bewoners van deze woongroep
  • Dat kan ook zijn: wandelen, spelletje doen, tuinieren enz.

Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zin en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering

Wie zijn wij:

Transwijk is een woonzorgcentrum in de wijk Transwijk. Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij  dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Vecht en IJssel, locatie Transwijk
Vecht en IJssel is dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
Deze vacature is verlopen
#23367
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Transwijk/activiteiten/Kom-jij-bij-ons-op-de-koffie/23367 om je aan te melden